Πολιτική

Φρέντι Μπελέρης: Μεταφέρεται για «λόγους ασφαλείας» στις φυλακές Φίερι

Φρέντι Μπελέρης: Μεταφέρεται για «λόγους ασφαλείας» στις φυλακές Φίερι

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου,Από την πλευρά του, ο κ. Μπελέρης δήλωσε ότι οι εισαγγελείς έχουν κατασκευάσει στοιχεία, τα έχουν εμφανίσει σαν να είναι ηχογραφήσεις ή βιντεοσκοπήσεις οι οποίες ήταν παράνομες, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Στις φυλακές Φίερι θα μεταφερθεί ο Φρέντι Μπελέρης για λόγους ασφαλείας, μετά από την διακοπή της δίκης την Τρίτη (19/12) που θα συνεχιστεί στις 29 Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι, ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας βρισκόταν στις φυλακές Δυρραχίου. Υπενθυμίζεται ότι, κατά την ακροαματική διαδικασία δεν προσήλθαν οι μάρτυρες κατηγορίας που αναζητά το δικαστήριο. Για αυτό και πραγματοποιήθηκε η διακοπή με βάση τα λεγόμενα των εισαγγελέων.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπελέρης δήλωσε ότι οι εισαγγελείς έχουν κατασκευάσει στοιχεία, τα έχουν εμφανίσει σαν να είναι ηχογραφήσεις ή βιντεοσκοπήσεις οι οποίες ήταν παράνομες, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου ανέφερε πως «έκλεισε» το ζήτημα των μαρτύρων κατηγορίας και δεν θα τους αναζητήσουν άλλο. Στις 29 Δεκεμβρίου, το δικαστήριο ζήτησε να καταθέσουν οι μάρτυρες υπεράσπισης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments