Lifestyle

Νίκος Φλωρινιώτης: Η τελευταία φωτογραφία του λίγο πριν πεθάνει μεσα στο νοσοκομείο με την Αννούλα του

Νίκος Φλωρινιώτης: Η τελευταία φωτογραφία του λίγο πριν πεθάνει μεσα στο νοσοκομείο με την Αννούλα του

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Το Πρωινό

Το στιγμιότυπο της Άννας Φλωρινιώτη από το νοσοκομείο και το ξέσπασμα του αδερφού του, Σάββα Φλωρινιώτη

Δύο μέρες πριν ο Νίκος Φλωρινιώτης αφήσει την τελευταία του πνοή, η αδερφή του, Άννα Φλωρινιώτη τράβηξε μια φωτογραφία με τους δυο τους.

Στο στιγμιότυπο που ανέβασε στο Facebook, η Άννα Φλωρινιώτη έχει ξαπλώσει στο κρεβάτι του νοσοκομείου με τον αδερφό της. Και οι δυο έχουν τα μάτια τους κλειστά.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, η τραγουδίστρια έγραψε: «Μέχρι εχθές μωρό μου στο νοσοκομείο κοιμόμασταν αγκαλίτσα». Για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη μετά από τη σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, μίλησε ο αδερφός του, Σάββας, ο οποίος δήλωσε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά για ιατρικό λάθος.

Όπως είπε στη «Super Κατερίνα», ο ίδιος αποδίδει την απώλεια του 39χρονου, σε αποτέλεσμα ιατρικού λάθους και σκοπεύει να κινηθεί νομικά. «Είχε μια ελιά στον ώμο του που τον ενοχλούσε γιατί έβαζε την τσάντα και μάτωνε, και αποφάσισε να πάει να την αφαιρέσει. Πήγε και την αφαίρεσε και θεωρήσαμε ότι όλα είναι καλά. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο σοβαρή η κατάσταση. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν καλά, του έλεγα να μη δουλεύει αλλά ο Νίκος δεν μπορούσε» ανέφερε αρχικά, ο Σάββας Φλωρινιώτης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments