Αθλητισμός

ΠΑΟΚ για τον Γιώργο Λυγγερίδη: “Κάθε απώλεια με πρόσχημα τον αθλητισμό είναι αβάσταχτη”

ΠΑΟΚ για τον Γιώργο Λυγγερίδη: “Κάθε απώλεια με πρόσχημα τον αθλητισμό είναι αβάσταχτη”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο αστυνομικός, Γιώργος Λυγγερίδης, που είχε χτυπηθεί από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στον Ρέντη έχασε τη ζωή του το πρωί της 27ης Δεκεμβρίου και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτησή της στα social media εξέφρασε την οδύνη της για τον χαμό του Γιώργου Λυγγερίδη τονίζοντας πως "κάθε απώλεια με πρόσχημα τον αθλητισμό είναι αβάσταχτη και τα λόγια φτωχά να εκφράσουν την θλίψη".

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο 31χρονος αστυνομικός που είχε χτυπηθεί από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στον Ρέντη άφησε την τελευταία του πνοή και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε την οδύνη της μέσω ανάρτησης στα social media.

Ο αστυνομικός, Γιώργος Λυγγερίδης, που είχε χτυπηθεί από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στον Ρέντη έχασε τη ζωή του το πρωί της 27ης Δεκεμβρίου και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτησή της στα social media εξέφρασε την οδύνη της για τον χαμό του Γιώργου Λυγγερίδη τονίζοντας πως “κάθε απώλεια με πρόσχημα τον αθλητισμό είναι αβάσταχτη και τα λόγια φτωχά να εκφράσουν την θλίψη”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του ΠΑΟΚ:

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την οδύνη της για τον άδικο χαμό του Γιώργου Λυγγερίδη, του αστυνομικού που έχασε τη δύσκολη μάχη που έδινε, μετά τον τραυματισμό του εν ώρα καθήκοντος.

Κάθε απώλεια με πρόσχημα τον αθλητισμό είναι αβάσταχτη και τα λόγια φτωχά να εκφράσουν την θλίψη.

Δύναμη στην οικογένειά του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…”

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.