Αθλητισμός

ΠΑΟΚ για τον Γιώργο Λυγγερίδη: “Κάθε απώλεια με πρόσχημα τον αθλητισμό είναι αβάσταχτη”

ΠΑΟΚ για τον Γιώργο Λυγγερίδη: “Κάθε απώλεια με πρόσχημα τον αθλητισμό είναι αβάσταχτη”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο αστυνομικός, Γιώργος Λυγγερίδης, που είχε χτυπηθεί από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στον Ρέντη έχασε τη ζωή του το πρωί της 27ης Δεκεμβρίου και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτησή της στα social media εξέφρασε την οδύνη της για τον χαμό του Γιώργου Λυγγερίδη τονίζοντας πως "κάθε απώλεια με πρόσχημα τον αθλητισμό είναι αβάσταχτη και τα λόγια φτωχά να εκφράσουν την θλίψη".

Ο 31χρονος αστυνομικός που είχε χτυπηθεί από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στον Ρέντη άφησε την τελευταία του πνοή και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε την οδύνη της μέσω ανάρτησης στα social media.

Ο αστυνομικός, Γιώργος Λυγγερίδης, που είχε χτυπηθεί από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στον Ρέντη έχασε τη ζωή του το πρωί της 27ης Δεκεμβρίου και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτησή της στα social media εξέφρασε την οδύνη της για τον χαμό του Γιώργου Λυγγερίδη τονίζοντας πως “κάθε απώλεια με πρόσχημα τον αθλητισμό είναι αβάσταχτη και τα λόγια φτωχά να εκφράσουν την θλίψη”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του ΠΑΟΚ:

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την οδύνη της για τον άδικο χαμό του Γιώργου Λυγγερίδη, του αστυνομικού που έχασε τη δύσκολη μάχη που έδινε, μετά τον τραυματισμό του εν ώρα καθήκοντος.

Κάθε απώλεια με πρόσχημα τον αθλητισμό είναι αβάσταχτη και τα λόγια φτωχά να εκφράσουν την θλίψη.

Δύναμη στην οικογένειά του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments