Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Οι παίκτες που ενδέχεται να απουσιάζουν λόγω Copa Africa [vid]

ΠΑΟΚ: Οι παίκτες που ενδέχεται να απουσιάζουν λόγω Copa Africa [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363820] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

O ΠΑΟΚ έκλεισε με τον καύτερο δυνατό τρόπο το 2024, όντας στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Super League

O «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να διαχειριστεί τον… πονοκέφαλο Copa Africa, το οποίο διεξάγεται μεσούσης της σεζόν και ισοδυναμεί με απουσία πολλών εβδομάδων μέσα στον Ιανουάριο, για τους παίκτες, οι οποίοι θα βρισκόνται στις τελικές αποστολές των εθνικών τους ομάδων.

Οι Γουίλιαμ Τρόοστ Εκονγκ, Ράχμαν Μπάμπα και Αλι Σαμάτα, βρίσκονται στην προεπιλογή των εθνικών τους ομάδων με φόντο το κύπελλο εθνών Αφρικής, που θα ξεκινήσει στις 13 Ιανουαρίου 2024 και θα φιλοξενηθεί μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου στα γήπεδα της Ακτής Ελεφαντοστού.

Για τον Εκονγκ υπάρχουν ελπίδες να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς η παρουσία του στην τελική αποστολή της εθνικής Νιγηρίας δεν είναι δεδομένη και θα κριθεί τη τελευταία στιγμή.

Για τον Μπάμπα είναι δεδομένο πως θα απουσιάσει από τη Θεσσαλονίκη το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουάριου. Όπως έγινε γνωστό, η Γκάνα θα συγκεντρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου στο Γιοχάνεσμπουργκ για μίνι προετοιμασία και εκεί θα βρεθούν όλοι οι παίκτες της προεπιλογής, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να παίρνει την τελική απόφαση στις 10 Ιανουάριου αφού εκείνη τη μέρα Εθνική θα ταξιδέψει στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Για τον αρχηγό της εθνικής Τανζανίας, Άλι Σαμάτα, τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα, καθώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται κανονικά στην 23αδα.

Πηγή: top10.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments