Lifestyle

Έφη Σαρρή: Θέλω τα ρούχα μου να είναι ανάλαφρα – Πολλοί θα ήθελαν να είναι εγώ

Έφη Σαρρή: Θέλω τα ρούχα μου να είναι ανάλαφρα – Πολλοί θα ήθελαν να είναι εγώ

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Efi Sarri Tarinidou

Έφη Σαρρή: «Είμαι όλη πλαστικιά. Θα ήθελα να τραβηχτώ και να είμαι 20χρονη αλλά…»

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή παραχώρησε η Έφη Σαρρή. Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι της αρέσει τα ρούχα της να είναι ανάλαφρα μέσα στο σπίτι και γι’ αυτό τα σκίζει.

«Μπροστά στον σύντροφό μου είμαι μονίμως άβαφη και ξεμαλλιασμένη. Και έχω και ένα φετίχ θέλω τα ρούχα μου να είναι πολύ ανάλαφρα και λίγο τα σκίζω μέσα στο σπίτι, είναι λίγο σκισμένα τα παντελόνια από κάτω», εξήγησε αρχικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Έφη Σαρρή ® (@efisarri)

Στη συνέχεια είπε: «Δεν βάφομαι, γι’ αυτό φοράω τα γυαλιά, έχω βρει την καταπληκτική λύση αυτή . Φοράω λίγο κραγιόν απαλό και αυτό είναι, έτσι βγαίνω στις συνεντεύξεις».

Μιλώντας για τις αισθητικές επεμβάσεις, ανέφερε ότι: «Δεν κάνω αισθητικές επεμβάσεις, δεν τις θέλω. Το μέτωπό μου έχει γίνει φυσαρμόνικα. Ούτε μπότοξ κάνω, ούτε τίποτα. Δεν τις θέλω τις ενέσεις. Μία-δυο φορές που έκανα πέθανα από τους πόνους. Πονάω, δεν μπορώ».

«Μπορώ να είμαι από το πρωί που θα ξυπνήσω στον καναπέ μου καθισμένη, 8-10 ώρες. Δεν πατάω στην κουζίνα. Επίσης δεν μου αρέσουν και οι μυρωδιές καθόλου μέσα στο σπίτι, τις απεχθάνομαι, οπότε δεν…», αποκάλυψε.

«Σε όσους με λένε άφωνη έχω να πω, πως ο καθένας έχει μία άποψη, μία γνώμη. Άμα ανοίξω κι’ εγώ το στόμα μου και λέω για τον καθένα τι γνώμη έχω και τι άποψη, εντάξει… Δεν μου αρέσει. Πολλοί απ’ αυτούς που με κατακρίνουν θα ήθελαν να είναι η Έφη Σαρρή, στη θέση της Έφης Σαρρή.

Εάν με εξουσίαζαν αυτά, θα έπρεπε να είχα φύγει, να είχα αλλάξει χώρα και τα λοιπά. Μπορεί κάποιοι να το ήθελαν, δεν ξέρω. Αλλά είναι πάρα πολλοί και αυτοί που δεν θέλουν», κατέληξε.

Έφη Σαρρή: «Είμαι όλη πλαστικιά. Θα ήθελα να τραβηχτώ και να είμαι 20χρονη αλλά…»

«Δεν σταμάτησα να κάνω εμφανίσεις αλλά κάποτε έπρεπε να ζήσω και γω τη μέρα. Κάποτε πίστευα ότι χωρίς το τραγούδι δεν ζω αλλά τελικά είδα ότι ζω και χωρίς το τραγούδι. Κάποια στιγμή άρχισε να φθίνει και αυτός ο έρωτας οπότε και εγώ κάπως αποτραβήχτηκα. Θα ήθελα πάρα πολύ να ξεχαστώ. Δεν με ενδιαφέρει δηλαδή καθόλου να υπάρχω, όχι».

«Μπορώ να πω ότι είμαι όλη πλαστικιά» «Το 2024 θα ήθελα να μου φέρει υγεία γιατί είμαι σε μια ηλικία που τώρα έχει πολύ μεγάλη σημασία. Την ηλικία μου δεν την λέω γιατί κατά καιρούς λέω διάφορες ηλικίες, όπως αισθάνομαι μέσα στην ημέρα. Τώρα, σήμερα συγκεκριμένα, αισθάνομαι γύρω στα 25».

«Μπορώ να πω ότι είμαι όλη πλαστικιά! Το έχω πει χίλιες φορές, γιατί δεν το πιστεύετε επιτέλους; Δεν έχω πειραχτεί όμως από φόβο. Θα ήθελα πάρα πολύ να τραβηχτώ και να είμαι 20χρονη αλλά τι να πρωτοτραβήξεις; Ο χρόνος δεν μου φέρεται καλά, εγώ όμως προσπαθώ με τις άλλες τις μεθόδους τις παλιές. Τα περπατήματα, 4 – 5 χιλιόμετρα την ημέρα, τα γυμναστήρια, το φαγητό που δεν υπάρχει. Δεν μπορώ να κάνω όμως χειρουργεία και τέτοια, θα τα έκανα μόνο για θέματα υγείας» κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments