Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ήρθε ως βασικός αλλά βρίσκεται … στην πόρτα της εξόδου

Παναθηναϊκός: Ήρθε ως βασικός αλλά βρίσκεται … στην πόρτα της εξόδου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Εκτός Παναθηναϊκού φαίνεται πώς βρίσκεται ο Κάιλ Γκάιλ, καθώς παρότι αποκτήθηκε ως ένα project με ενδιαφέρον στη νέα εποχή των «πράσινων», ο χρόνος συμμετοχής του σε Ελλάδα και Ευρώπη μειώνεται διαρκώς.

Η απόκτηση του Κέντρικ Ναν και οι επιστροφές τον έθεσαν εκτός rotation

Εκτός Παναθηναϊκού φαίνεται πώς βρίσκεται ο Κάιλ Γκάιλ, καθώς παρότι αποκτήθηκε ως ένα project με ενδιαφέρον στη νέα εποχή των «πράσινων», ο χρόνος συμμετοχής του σε Ελλάδα και Ευρώπη μειώνεται διαρκώς.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, είναι ζήτημα χρόνου η αποχώρησή του από το «τριφύλλι», καθώς η απόκτηση του Κέντρικ Ναν και η επιστροφή του τραυματία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ τον έθεσαν εκτός rotation, ενώ σε λίγο καιρό θα προστεθεί στην εξίσωση και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, αν όχι ώρες, αναμένεται να επισημοποιηθεί και η αποδέσμευση του Αμερικανού γκαρντ προκειμένου να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του ως free agent.

Ο Γκάι αγωνίστηκε σε οκτώ ματς της Euroleague έχοντας κατά μέσο όρο 4 πόντους ανά 10:38 λεπτά συμμετοχής, σουτάροντας με 71% στα δίποντα (5/7), 31.6% στα τρίποντα (6/19) και 80% στις βολές (4/5).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments