Ελλάδα

Έφυγε στα 46 της χρόνια η Λιάνα Αμούτζα – «Ήταν 9 μήνες σε κώμα, είχε πάθει ανακοπή»

Έφυγε στα 46 της χρόνια η Λιάνα Αμούτζα – «Ήταν 9 μήνες σε κώμα, είχε πάθει ανακοπή»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Liana Eva Amoutza

Έφυγε στα 46 της χρόνια η Λιάνα Αμούτζα, μοντέλο και επιχειρηματίας. Είχε πάθει δύο εγκεφαλικά και νοσηλευόταν εδώ και 9 μήνες.

Θλίψη και βαθιά οδύνη έχει προκαλέσει ο θάνατος της 46χρονης Λιάνας – Εύα Αμούτζα. Το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

Όπως αποκάλυψε ο αδερφός της, μιλώντας στο T-Live η Λιάνα – Εύα πριν από εννέα μήνες ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και υπέστη ανακοπή καρδιάς. Σύμφωνα με τον ίδιο κάλεσαν το ΕΚΑΒ, αλλά το ασθενοφόρο καθυστέρησε να έρθει. Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν, αλλά η άτυχη γυναίκα είχε υποστεί υποστεί μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Υπέστη ανακοπή καρδιάς, έμεινε σε κώμα 9 μήνες

«Ήταν ανακοπή καρδιάς και από εκεί και μετά ήταν 9 μήνες στο νοσοκομείο μέσα με εγκεφαλική δραστηριότητα «μηδέν», ας το πούμε έτσι. Έμεινε χωρίς οξυγόνο πάρα πολύ χρόνο. Άργησε πάρα πολύ να έρθει το ΕΚΑΒ. Έσβησε ξαφνικά, ένιωσε αδιαθεσία και απλώς την πρόδωσε η καρδιά. Επανάφεραν στην ουσία τα ζωτικά όργανα αλλά όχι τον εγκέφαλο. Ο εγκέφαλος είχε υποστεί βλάβη, ποτέ δεν επικοινώνησε με το περιβάλλον» είπε χαρακτηριστικά ο αδελφός της Η Λιάνα έμενε χρόνια στην Αθήνα όπου δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά. Η άτυχη γυναίκα που έγινε γνωστή ως μοντέλο και ιδιοκτήτρια αλυσίδας ινστιτούτων ομορφιάς έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου του 2023.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας ως μοντέλο, είχε πρωταγωνιστήσει σε video clip διαφόρων τραγουδιστών, μεταξύ των οποίων στο τραγούδι «Λόγω τιμής» του Θάνου Πετρέλη. Έκανε επίσης πολλά εξώφυλλα σε πολλά περιοδικά, όπως το Εlle.

Οι δικοί της άνθρωποι την αποχαιρετούν Η θεία και οι ξαδέρφες της Λιάνας – Εύας Αμούτζα έγραψαν στο Facebook: «Πάντα είχες υψηλούς στόχους. Ήθελες να φτάσεις ψηλά. Ποτέ όμως δεν φανταζόμασταν ότι θα φτάσεις τόσο ψηλά. Καλό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων ψυχούλα μας όμορφη. Το Φως Του Χριστού μας να σε οδηγήσει κοντά Του. Σ’αγαπάμε πολύ και θα σ’αγαπάμε για πάντα. Η θεία σου και οι ξαδέλφες σου…!!!». Φίλος της, την αποχαιρέτησε μέσω Facebook, γράφοντας: «Μου έλεγες εμείς θα γεράσουμε μαζί φιλαράκο…και θα χαμογελάμε πάντα όμως δεν κράτησες τον λόγο σου και έφυγες μακριά χωρίς επιστροφή. Εγώ κρατάω τις καλές στιγμές θα σε αγαπώ πάντα και θα θυμάμαι το χαμόγελο σου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments