Lifestyle

Φώτης Ιωαννίδης – Ελένη Βουλγαράκη: Μαζί και ερωτευμένοι στο Λονδίνο [vid]

Φώτης Ιωαννίδης – Ελένη Βουλγαράκη: Μαζί και ερωτευμένοι στο Λονδίνο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram / voulgaraki_el

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Νίκου Γεωργιάδη, ο Φώτης Ιωαννίδης και η Ελένη Βουλγαράκη είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Η Ελένη Βουλγαράκη και ο Φώτης Ιωαννίδης φημολογείται ότι είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι περιζήτητος και από ομάδες του εξωτερικού, και η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία φέτος ανήκει στην ομάδα της εκπομπής «Το Πρωινό», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη και όσα ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» λέγεται ότι είναι σε σχέση και πολύ ερωτευμένοι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης, το φημολογούμενο ζευγάρι φέρεται να πέρασε μαζί τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο.

View this post on Instagram

A post shared by Εleni Voulgaraki ☆ (@voulgaraki_el)

Με ποιον άλλον είχε σχέση

Σχέση με τον Δημήτρη Κουρμπέλη του Παναθηναϊκού φαίνεται πως έχει η Ελένη Βουλγαράκη, σύμφωνα πάντα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή Breakfast@Star.

Όπως μεταφέρθηκε στην εκπομπή, η στενή συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου στο “Χαμογέλα και Πάλι” φαίνεται πως έχει έρθει κοντά με τον αρχηγό της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη. “Οι πληροφορίες μας λένε ότι έχουν έρθει κοντά, είναι κάτι περισσότερο από φίλοι” ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος της εκπομπής Μαρίνος Βυθούλκας: “Έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους κάτι πολύ φρέσκο μεν, τρυφερό δε.

Είναι αρχή ακόμα, κανένας από τους δύο δεν το έχει επικοινωνήσει, καθώς και οι δύο διατηρούν πολύ χαμηλό προφίλ στις προσωπικές τους ζωές”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments