Lifestyle

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Μετά από περίπου δυόμιση χρόνια που έχω “εξαφανιστεί”, ήρθε η ώρα να…»

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Μετά από περίπου δυόμιση χρόνια που έχω “εξαφανιστεί”, ήρθε η ώρα να…»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Adelina Teloni - Varthakouri

Τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να αποστασιοποιηθεί από την τηλεόραση και γενικώς τα social media, με τις αναρτήσεις της να είναι περιορισμένες.

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση προχώρησε η Αντελίνα Βαρθακούρη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να δώσει τις δικές της ευχές για το νέο έτος.

Τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να αποστασιοποιηθεί από την τηλεόραση και γενικώς τα social media, με τις αναρτήσεις της να είναι περιορισμένες.

Μάλιστα, τα περισσότερα που έχει δημοσιεύσει είναι stories που αφορούν το κομμάτι της μαγειρικής! Ωστόσο, θέλησε να μεταφέρει το δικό της μήνυμα με μια φωτογραφία τραβηγμένη από την κόρη της.

View this post on Instagram

A post shared by Adelina Varthakouri (@adelina_varthakouri)

Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Μετά από περίπου δυόμιση χρόνια που έχω “εξαφανιστεί” και μετά από αρκετά μηνύματα σας, τα οποία τα διαβάζω όλα, ήρθε η ώρα να ανεβάσω μια σημερινή φωτογραφία μου, που έβγαλε η κόρη μου και να σας ευχηθώ με όλη μου την αγάπη ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Το ταξίδι της πραγματικής ευτυχίας, της εσωτερικής γαλήνης και της ελευθερίας θέλει κόπο, εσωτερικότητα, επιμονή και πίστη…ίσως θέλει και λίγη μοναχικότητα…

Ευχαριστώ το Θεό και τον άντρα μου @harryvarthakouris που μου έδωσαν το προνόμιο να έχω τη δυνατότητα να αφοσιωθώ στην οικογένεια μου και να φωτίσω την ψυχή μου με αυτά που θεωρώ εγώ σημαντικά και θεμέλια της ύπαρξής μου.

Σ’ έναν πλανήτη που ουρλιάζει για αλλαγή, σας εύχομαι με όλη μου την καρδιά να έχετε υγεία, πίστη, ελευθερία, ειρήνη, αφθονία, ευλογία, ταπεινότητα, θαλπωρή, σταθερές αξίες, ηθική, ενσυναίσθηση, τιμιότητα, συγχωρητικότητα, πολλή πολλή αγάπη και όλοι οι δρόμοι της ζωής σας να είναι ανοιχτοί. Ένα μάθημα είναι η ζωή και πάντα υπάρχει χρόνος γι’αλλαγή αρκεί να το θελουμε.

Δεν έπαψα ποτέ να πιστεύω στα όμορφα χαμόγελα ψυχής, τα οποία αξίζουν σε όλους!ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΛΕΝΙΟ 2024!

Σας στέλνω μια πελώρια, ζεστή αγκαλιά.

Σας ευχαριστώ που δεν με ξεχάσατε σε όλη αυτή τη διαδρομή, είναι πολύ σημαντικό για μένα και σας είμαι ευγνώμων.

Με σεβασμό κι εκτίμηση προς όλους, Αντελίνα».

Χάρης Βαρθακούρης: «Όταν ανακαλύψαμε με την Αντελίνα ότι το σπέρμα μου λειτουργεί…»

Καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή του 2023 στις Μαμά-δες, βρέθηκε ο Χάρης Βαρθακούρης και μίλησε τόσο για τη γνωριμία του με την Αντελίνα όσο και για την πρόωρη γέννηση της κόρης του.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε και πώς έδωσε το όνομα στη δεύτερη κόρη του μιας και ήταν αρκετά ζωηρή όσο ήταν στη θερμοκοιτίδα.

«Όταν ανακαλύψαμε με την Αντελίνα ότι το σπέρμα μου λειτουργεί, μου λέει στο δίμηνο πάνω “Μάντεψε ποιος θα γίνει πατέρας”. Εγώ την γνώρισα Τρίτη και την Κυριακή συγκατοικήσαμε. Γενικά ήταν όλο με γοργούς ρυθμούς. Της είπα να πάμε εκδρομή και αν δούμε ότι χαιρόμαστε και απολαμβάνουμε την παρέα του άλλου όπως το καλοκαίρι από το τηλέφωνο. Γιατί ήμασταν εξ αποστάσεως ζευγάρι στην αρχή. Την Αντελίνα την είχα αποθηκευμένη στο κινητό μου “η γυναίκα μου” πριν τη γνωρίσω.

Για κάποιο λόγο συνειδητοποίησα ότι αυτή η γυναίκα ήρθε να μου βάλει τα δύο πόδια σε μια σαγιονάρα. Βρέθηκε αυτή που θα με κάνει άνθρωπο. Γυρνάμε την Κυριακή από το Ναύπλιο, πάει να φύγει προς το σπίτι της και της είπα “Από αύριο μένουμε μαζί”. Ήταν 10 Οκτωβρίου του 2009. Συμπληρώνουμε αισίως 15 χρόνια. Γνωριστήκαμε από το Facebook. Ήμουν δύο μήνες στην Πάρο, το μαλλί είχε μακρύνει και είχα γυρίσει εσπευσμένα για ένα αφιέρωμα στον πατέρα μου. Και την πρώτη φορά που την είδα από κοντά ήρθε σπίτι μου μαζί με έναν άνθρωπο που με κούρεψε».

«Συνειδητοποίησα ότι για τη μητέρα είναι τραυματική εμπειρία ο πρόωρος τοκετός. Μπορεί να έχεις ενοχές ή ότι κάτι έκανα, ή ότι δεν έπρεπε να φάω τα σουβλάκια, να οδηγήσω, να χορέψω. Μπορεί να σκεφτείς “θα έχει κάποιο πρόβλημα αυτό το παιδάκι;”. Μας κάνει ό,τι γουστάρει. Είναι αρχηγός της οικογένειας, του σχολείου, της παρέας. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά πρέπει να βγαίνουν στους 8 μήνες γιατί στους 9 καίγονται».

«Το Λιόνα βγήκε ως εξής. Όταν έμεινε έγκυος η γυναίκα μου, μου λέει ότι το νιώθει διαφορετικά. Λέω θα είναι αγόρι. Πετάω στο τραπέζι ως υποψήφιο όνομα αγοριού Τίγρης. Τίγρης Βαρθακούρης. Και οι δύο κόρες μου έχουν δύο ονόματα, ποιος με εμποδίζει να είναι Γιάννης Τίγρης Βαρθακούρης; Γεννήθηκε πρόωρα, βγήκε ένα μήνα νωρίτερα. Πηγαίναμε στο μαιευτήριο, όλα κοιμόντουσαν και έβλεπες ένα μωράκι να δίνει μπουνιές στον αέρα. Μας έλεγαν οι νοσοκόμες ότι είναι λιονταράκι. Δεν ήθελα πολύ να βγάλω το Ντάρι να το βάλω στα νησιώτικα και να κρατήσω το Λίο και το Να και να το βάλω στο Λιόνα! Από το λιονταρίνα βγήκε το Λιόνα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments