Lifestyle

Influencer από την Ταϊβάν με ερωτική διάθεση- Έβγαλε το εσώρουχό της σε κατάστημα [vid]

Influencer από την Ταϊβάν με ερωτική διάθεση- Έβγαλε το εσώρουχό της σε κατάστημα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ MEGA Ενημέρωση

Influencer από την Ταϊβάν προσπαθεί να προσεγγίσει κοινό με προκλητικούς τρόπους.

Αντιδράσεις έχει προκάλεσε μια influencer από την Ταιβάν , η οποία έβγαλε το κόκκινο στρίνγκ της, ενώ καθόταν σε ένα κρεβάτι σε κατάστημα Ikea.

Μάλιστα, χρησιμοποίησε το εσώρουχο, για να πιάσει τα μαλλιά της σε μια αλογοουρά.

View this post on Instagram

A post shared by Iris Hsieh (@irishsiehjojo)

«Φαίνεται ωραίο;» ρώτησε η Iris Hsieh τους 913.900 followers της στην πλατφόρμα X, την περασμένη εβδομάδα, στη λεζάντα του κλιπ των 24 δευτερολέπτων, το οποίο συγκέντρωσε περισσότερες από 144.000 προβολές. Κανείς δεν φαίνεται να παρακολουθεί την επίδειξή της, η οποία εκτυλίσσεται σε ένα κατάστημα στην πόλη Ταϊπέι της Ταϊβάν.

Η Hsieh φοράει ένα διάφανο λευκό μπλουζάκι, μια κοντή φούστα και ψηλές λευκές μπότες καθώς ψωνίζει στο κατάστημα με είδη σπιτιού. Σε ένα άλλο βίντεο, δείχνει για λίγο το στρινγκ της, λέγοντας: «Πότε μπορώ να έρθω στο σπίτι σου; Τώρα μπορώ να επισκέπτομαι μόνο το ΙΚΕΑ».

Η γεννημένη στην Taichung είναι νοσοκόμα, που έγινε μοντέλο του OnlyFans. Έχει 69.600 followers στο Facebook, 233.000 fans στο Instagram και 243.500 ακολούθους στο TikTok.

Το 2022 εξέπληξε τους υποστηρικτές της, ποζάροντας με ένα διάφανο δαντελένιο σουτιέν μπροστά από το διάσημο μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι.

«Η πρώτη φορά που βλέπω το μουσείο του Λούβρου. Μπόρεσα να βγάλω μόνο τρεις φωτογραφίες με το όμορφο σουτιέν τοπ, που μόλις αγόρασα, καθώς η τοπική αστυνομία με πλησίασε», έγραψε η Hsieh σε μια ανάρτηση στο Instagram, που έχει διαγραφεί από τότε, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα που επικαλείται η «New York Post».

View this post on Instagram

A post shared by Iris Hsieh (@irishsiehjojo)

Το τελευταίο της κόλπο στο Ikea έχει προκαλέσει ανάμεικτες αντιδράσεις. «Γιατί δεν μπορώ να το πετύχω αυτό όταν πηγαίνω στο ΙΚΕΑ;», αναρωτήθηκε κάποιος. «Τόσο όμορφη!», εκστασιάστηκε ένας άλλος.

Άλλοι ήταν λιγότερο ενθουσιώδεις. «Δεν είναι τολμηρό, είναι απρεπές και ανάρμοστο», είπε κάποιος. «Μπλιαχ, ποιος θα το έκανε αυτό;», αναρωτήθηκε ένας δεύτερος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments