Lifestyle

Ελένη Ράντου: Εντυπωσίασε με μαύρο κολλητό φόρεμα σε κοινή εμφάνιση με την κόρη της

Ελένη Ράντου: Εντυπωσίασε με μαύρο κολλητό φόρεμα σε κοινή εμφάνιση με την κόρη της

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Eleni Rantou

Οι δυο τους διασκέδασαν μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Σε νυχτερινό κέντρο των Αθηνών εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Ελένη Ράντου. Η αγαπημένη ηθοποιός διασκέδασε στη διάρκεια των γιορτών παρέα με την κόρη της, Νικολέττα Παπακωνσταντίνου και τη Μαρία Μπακοδήμου, η οποία συνοδευόταν από τον γιο της.

Μητέρα και κόρη διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Σαμπάνης και επέλεξαν και οι δύο για την έξοδό τους μαύρα φορέματα. Η Ελένη Ράντου συνδύασε το μαύρο σατέν μίντι φόρεμά της με τα ανάγλυφα πουά με ψηλές μαύρες μπότες και η Νικολέτα Παπακωνσταντίνου το δικό της με ένα έντονο μωβ καλσόν.

Στην παρέα τους διασκέδαζε και η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία ήταν ντυμένη στα λευκά, συνδυάζοντας το μίνι, μακρυμάνικο φόρεμά της με ψηλοτάκουνες μπότες. Οι τρεις γυναίκες φωτογραφήθηκαν τόσο με τον Άρη Αργυρόπουλο, γιο της Μαρίας Μπακοδήμου και τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος βρέθηκε στο ίδιο κέντρο, για να απολαύσει τη σύντροφό του Δέσποινα Βανδή, να τραγουδά.

Η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου είναι 27 ετών και έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική φλέβα των γονιών της. Ωστόσο, δεν ασχολείται με τη μουσική ή την υποκριτική, αλλά με τη ζωγραφική. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει η μητέρα της σε τηλεοπτική της συνέντευξη είχε δείξει την αγάπη της για την τέχνη ήδη από 5 ετών. «Μου είχε πει από 5 ετών ότι θέλει να ασχοληθεί με την ζωγραφική, αλλά εγώ θεώρησα πως θα ήταν μία σκέψη της ηλικίας. Ήταν τόσο καταλυτικό και ολοκληρωτικό. Δεν ανησύχησα ποτέ για το τι θα κάνει αυτό το παιδί», είχε δηλώσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments