Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Άσχημα τα νέα για τον Βιλντόσα [vid]

Παναθηναϊκός: Άσχημα τα νέα για τον Βιλντόσα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη αντιμετωπίσει προβλήματα φέτος με σοβαρούς τραυματισμούς όπως αυτοί των Ιωάννη Παπαπέτρου και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, με τον Λούκα Βιλντόσα να προστίθεται στη λίστα αφού υπήστη ρήξη μηνίσκου στο αριστερό γόνατο και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Νέο πρόβλημα για τους Πράσινους

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη αντιμετωπίσει προβλήματα φέτος με σοβαρούς τραυματισμούς όπως αυτοί των Ιωάννη Παπαπέτρου και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, με τον Λούκα Βιλντόσα να προστίθεται στη λίστα αφού υπήστη ρήξη μηνίσκου στο αριστερό γόνατο και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο Αργεντίνος γκαρντ αποχώρησε από το ματς με το Περιστέρι, όπου η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έκανε το 13×13 στη Basket League, με τραυματισμό και στις τάξεις των Πράσινων περίμεναν να δουν τι θα δείξει μαγνητική τομογραφία.

Αυτό που έδειξε, λοιπόν, είναι ότι ο Βιλντόσα έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου στο αριστερό γόνατο και θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση, πράγμα που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments