Lifestyle

Καινούργιου: «Μου βγάζουν την ταμπέλα της απεγνωσμένης επειδή θέλω να κάνω οικογένεια»

Καινούργιου: «Μου βγάζουν την ταμπέλα της απεγνωσμένης επειδή θέλω να κάνω οικογένεια»

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ Happy Day

Καινούργιου για Σκορδά: «Θα έπρεπε να είχα περιορίσει τα νεύρα μου»

Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Τετ α τετ».

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Η λαμπερή παρουσιάστρια άνοιξε το στούντιο της εκπομπής της «Super Κατερίνα» στον Τάσο Τρύφωνος και μίλησε για όλα: Για τα παιδικά της χρόνια, τις δύσκολες στιγμές της οικογένειας της, την αρχή της καριέρας της δίπλα στη Μαρία Μπεκατώρου σε ένα μικρό κανάλι, αλλά και την αυτοκριτική της μπροστά στην κάμερα.

«Πήρα πολλή αγάπη από τους γονείς μου»

«Πήρα πολλή αγάπη από τους γονείς μου, μεγάλωσα Πεύκη, σε ένα διαμέρισμα που ακόμα και σήμερα όταν περνάω συγκινούμαι. Μέχρι τα 18 μου παρά τις δυσκολίες που είχαμε με θέματα υγείας μεγαλώσαμε με αγάπη».

«Ο πατέρας μου ήταν στις επιχειρήσεις, είχε ένα ατύχημα που τον καθήλωσε, και δεν σταμάτησε λεπτό να εργάζεται για το καλύτερο για εμάς. Η μητέρα μου ήταν αεροσυνοδός και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη δουλειά της για να βοηθήσει. Κάποια εποχή δεν είχα χρήματα για το εισιτήριο να πάω πανεπιστήμιο».

«Σπούδαζα στα ΜΜΕ στο Καποδιστριακό και δούλευα σε ένα βιβλιοπωλείο ο πατέρας μου τότε ήταν προσωπικός φίλος του Γιώργου Καρατζαφέρη και μου είπε να πάω να δουλέψω στο Τηλεάστυ στα πολιτικά αλλά δεν ήθελα. Μία ημέρα είδα τη Μαρία Μπεκατώρου να κατεβαίνει τη σκάλα, μιλήσαμε και της είπα να πάω να δουλέψω μαζί της και έτσι και έγινε».

«Χρωστάω πολλά στον Νίκο Μουτσινά»

«Κάποια στιγμή στο Star είχαν βγάλει κάτι φωτογραφίες μου στην επετηρίδα και με χτυπούσαν όλη μέρα. Ο Νίκος Μουτσινάς μου είπε “μία είναι η λύση. Θα το παίξουμε στην εκπομπή και θα μιλήσεις γι΄αυτό” και λες και εκείνη ήταν η μαγική στιγμή, άρχισα να γίνομαι πιο αγαπητή. Χρωστάω πολλά στον Νίκο».

«Η Ρούλα Κορομηλά δεν με πίστεψε, ούτε ακόμη με πιστεύει αλλά σέβομαι την πορεία που έχει κάνει και είναι από τις πρώτες που δίδαξαν την ψυχαγωγία. Με πλήγωσαν οι δηλώσεις της αλλά περασμένα ξεχασμένα».

«Εγώ θέλω όταν μεγαλώσω να είμαι πιο γαλαντόμος, να είμαι μεγαλόψυχη με τα νέα παιδιά».

«Είναι τόσο κακό που λέω ότι θέλω να κάνω οικογένεια;»

«Την έχω πατήσει γιατί έχω ανοιχτεί σε προσωπικό επίπεδο. Δεν έχω ακόμη δημιουργήσει τη δική μου οικογένεια, είναι η δουλειά μου το κέντρο μου, ίσως όταν έχω τα παιδιά μου να αποφορτίζομαι και να μην παίρνω τόσο σοβαρά όσα κάνω στη δουλειά μου.

«Είναι τόσο κακό που λέω ότι θέλω να κάνω οικογένεια; Γιατί μου βγάζουν την ταμπέλα της απεγνωσμένης, ότι μία γυναίκα θέλει να κάνει οικογένεια και θέλει να έχει έναν σύντροφο κάτι κατακριτέο; Δεν ξέρω γιατί πρέπει να πλασάρουμε το τέλειο, καθόλου τέλεια δεν είμαι μέσα μου».

«Δεν νιώθω ικανοποιημένη για το πώς έχω κάνει την προσωπική μου ζωή».

«Μίλησα δημόσια για την κρυοσυντήρηση αλλά κάτι με ενόχλησε. Είδα ότι μετά άρχισε να γίνεται λίγο μόδα. Είναι μία σοβαρή απόφαση και μια γυναίκα πρέπει να την κάνει συνειδητά. Το κάνεις γιατί είσαι σε μία ηλικία που ο χρόνος περνάει και για κάποιους λόγους θέλεις να φυλάξεις τα ωάριά σου. Δεν είναι μόδα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments