Τεχνολογία

Focus Bari: Φανατικοί του mobile internet οι Έλληνες

Focus Bari: Φανατικοί του mobile internet οι Έλληνες

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay,Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το 88% περιηγείται μέσω κινητού σε καθημερινή βάση. Η χρήση του διαδικτύου έχει φτάσει στο 96% του, ενώ είναι καθολική σχεδόν σε όλες τις ηλικίες. 

Φανατικοί του mobile internet αποδεικνύονται οι Έλληνες. Το 92% περιηγείται στο διαδίκτυο μέσω του κινητού τηλεφώνου, σύμφωνα με έρευνα της Focus Bari.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το 88% περιηγείται μέσω κινητού σε καθημερινή βάση. Η χρήση του διαδικτύου έχει φτάσει στο 96% του, ενώ είναι καθολική σχεδόν σε όλες τις ηλικίες.

Σύμφωνα με την έρευνα, 9 στα 10 παιδιά ηλικίας 5-12 ετών είναι χρήστες του διαδικτύου. Στα παιδιά άνω των 10 ετών το ποσοστό ανεβαίνει στο 97%. Μάλιστα, ο μέσος χρόνος που αφιερώνουν τα παιδιά στο διαδίκτυο είναι 100 λεπτά την ημέρα.

Από την ίδια έρευνα προκύπτει πως το 82% των Ελλήνων είναι χρήστες των social media. Επίσης, ένας στους τέσσερις ήδη χρησιμοποιούν το ChatGPT.

Σχεδόν 7 στους 10 έχουν κάνει τουλάχιστον μία online αγορά το τελευταίο εξάμηνο. Στην ηλικιακή κατηγορία 25-34 ετών το σχετικό ποσοστό διαμορφώνεται στο 87%. Λιγότερο εξοικειωμένοι με τις αγορές μέσω διαδικτύου είναι οι άνω των 65 ετών, καθώς το 37% έχει κάνει μία τέτοια το τελευταίο εξάμηνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments