Lifestyle

Ανδρέας Μικρούτσικος για την παρεξήγηση με την Πωλίνα Γκιωνάκη: «Ο έχων τη μύγα “μυγιάζεται”»

Ανδρέας Μικρούτσικος για την παρεξήγηση με την Πωλίνα Γκιωνάκη: «Ο έχων τη μύγα “μυγιάζεται”»

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/ Faysbook.gr

«Η Κατερίνα Καινούργιου είναι για εμένα η γυναίκα που παρουσιάζει την εκπομπή στην οποία συμμετέχω και εργάζομαι. Είναι ικανή και έχει έναν μαγικό τρόπο να μου σπάει τα νεύρα και να της σπάω τα νεύρα. Είναι απλό, γλυκό και υπαρκτό».

Για τη συνεργασία του με τον Κατερίνα Καινούργιου, τον Γιώργο Λιάγκα, την παρεξήγηση με την Πωλίνα Γκιωνάκη, αλλά και τον Νίκο Μουρατίδη, μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Χαμογέλα και πάλι.

«Εύχομα να πάνε όλα καλά, δύσκολο. Να έχουμε καλή τηλεόραση, δύσκολο. Η τηλεόραση έχει πάρα πολλά προβλήματα, τα οποία κατά καιρούς και ο κόσμος και οι ειδικοί και εμείς τα έχουμε επισημάνει, δεν διορθώνονται, έχει πολλές κακοτεχνίες», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Mikroutsikos (@andreasmikroutsikos)

Όσον αφορά στην Κατερίνα Καινούργιου και τι είναι για εκείνον, απάντησε: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι για εμένα η γυναίκα που παρουσιάζει την εκπομπή στην οποία συμμετέχω και εργάζομαι. Είναι ικανή και έχει έναν μαγικό τρόπο να μου σπάει τα νεύρα και να της σπάω τα νεύρα. Είναι απλό, γλυκό και υπαρκτό».

«25 χρόνια και βάλε στην τηλεόραση, έχω κάνει όλα τα είδη εκπομπών. Το αναφέρω συμπληρωματικά, με όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης και κατά τη γνώμη μου, σαν τηλεθεατής μιλάω, με πολύ μεγάλη επιτυχία και σωστό τρόπο και μερικές φορές με υπερβολή. Τι να περιμένω άλλο;», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Αναφορικά με τον Νίκο Μουρατίδη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τόνισε: «Ο Νίκος Μουρατίδης είναι σε μια λογική απόψεων και υπερβολών για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου».

Σχετικά με την Πωλίνα Γκιωνάκη, απάντησε: «Η Πωλίνα Γκιωνάκη πίστεψε ότι αυτά που είπα αφορούσαν στον πατέρα της. δεν αναφέρθηκα στον πατέρα της. Αν το πιστεύει δικαίωμά της. ο έχω μύγα μυγιάζεται».

Για τον Γιώργο Λιάγκα δήλωσε: «Δεν ξέρω τι άτομο είναι εκτός τηλεόρασης ο Γιώργος Λιάγκας. Αυτό που είναι στην τηλεόραση στη λογική του το εκτιμώ. Ζητώ από τον κάθε παρουσιαστή να είναι ταυτόσημος σε αυτό που δείχνει και σε αυτό που είναι, όχι στη στημένη πόζα ή σε ανθρώπους που δεν είναι αυτό που είναι. Είμαι απόλυτα ο εαυτός μου σε επίπεδο ενοχλητικό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments