Πολιτική

Nέα Δημοκρατία: Δεύτερος κύκλος ενημέρωσης των βουλευτών για τα ομόφυλα ζευγάρια

Nέα Δημοκρατία: Δεύτερος κύκλος ενημέρωσης των βουλευτών για τα ομόφυλα ζευγάρια

Πηγή Φωτογραφίας: Ενημέρωση της δεύτερης ομάδας των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για το νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος συνεχίζει την ενημέρωση για την κυβερνητική ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια

Δεύτερος κύκλος διαβουλεύσεων για τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας  ώστε να πεισθούν να ψηφίσουν την κυβερνητική ρύθμιση που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια.Τον κύκλο αυτό, ξεκινά σήμερα ο υπουργός Επικρατείας κ. Ακης Σκέρτσος και στα κεντρικά γραφεία του κυβερνώντος κόμματος ξεκίνησαν πριν από λίγο οι προσελέυσεις βουλευτών. Πρώτη έφτασε η βουλευτής Ευρυτανίας Τζίνα Οικονόμου η οποία πρόσφατα είχε εκφράσει προβληματισμούς για την υιοθεσία.

Ακολούθησαν οι βουλευτές Μαριλένα Σούκουλη (Κορινθίας), Δημήτρης Κυριαζίδης (Δράμας) που επίσης έχουν εκφράσει επιφυλάξεις για το νομοσχέδιο και οι βουλευτές Μπάμπης Αθανασίου λαο Νικος Ταγαρας που απέφυγαν να κάνουν δηλώσεις.

Νέα Δημοκρατία: “Πολιτικό μασάζ” Σκέρτσου στο χθεσινό “φροντιστήριο” για να πειστούν οι δύσπιστοι

Το χθεσινό πρώτο φροντιστήριο στα κεντρικά γραφεία του κόμματος με 60 βουλευτές της ΝΔ διήρκεσε 2,5 ολόκληρες ώρες κατά τις οποίες ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος έκανε «πολιτικό μασάζ» στους βουλευτές του κόμματος, επιχειρώντας να πείσει κυρίως τους δύσπιστους για την αναγκαιότητα ψήφισης του περιβόητου νομοσχεδίου.Ο κ. Σκέρτσος μετά το τέλος της πρώτης ενημέρωσης επισήμανε πως «τέθηκαν ερωτήσεις, δόθηκαν διευκρινίσεις και ότι όλοι όλοι γίναμε σοφότεροι από αυτή τη συζήτηση».

Ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της ζύμωσης με τους βουλευτές εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος μίλησε για… «πολύ σημαντική πρωτοβουλία» και σχολίασε: «Πήραν το λόγο και όσοι είχαν διαφωνία. Απαντήσαμε σε όλες τις απορίες, οι οποίες διαφωνίες πήραν απάντηση. Το κλίμα ήταν πολύ καλό, 100%».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments