Αθλητισμός

Καλλιθέα Παναιτωλικός: Οι Αγρινιώτες έκλεισαν εισιτήριο στους “8” [vid]

Καλλιθέα Παναιτωλικός: Οι Αγρινιώτες έκλεισαν εισιτήριο στους “8” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [366497] ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Παναιτωλικός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο»

Ο Παναιτωλικός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο» και χάρις στη νίκη του 3-2 στο πρώτο ματς, προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας εκεί που θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Κηφισιάς – ΟΦΗ.

Ο φιλοξενούμενος κατάφερε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στους γηπεδούχους αφού βρέθηκε να προηγείται σκορ μόλις στο 12’ με 2-0, χάρις στα γκολ του Μπ. Ντουάρτε με κεφαλιά στο 7’ και την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χουάνπι από 30 μ. στο 12’. Η Καλλιθέα συνήλθε μετά το 20’ από το αρχικό σοκ και κατάφερε με κεφαλιά-οβίδα του πρώτου σκόρερ της, του Λουκίνα, να μειώσει σε 2-1 στο 36’.

Στο β’ μέρος η Καλλιθέα προσπάθησε να πιέσει μήπως και βρει γκολ ισοφάρισης που θα την έβαζε ξανά στη διεκδίκηση της πρόκρισης αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες στο ματς, με τους φιλοξενούμενους να διαχειρίζονται άνετα το υπέρ τους σκορ. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη καλή φάση έγινε στο 78’ με ένα πλασέ του Μπουζούκη που μπλόκαρε ο Βοσνιάδης. Οι γηπεδούχοι εξακολουθούσαν να έχουν τον έλεγχο και στο 91’ με ένα ξερό σουτ ο Τόρες έγραψε το 2-2 και στα εναπομείναντα 4 λεπτά τα έδωσαν όλα για ένα ακόμη γκολ προκειμένου να στείλουν το ματς στην παράταση.

Όμως στο 93’ ο Βοσνιάδης βγήκε εκτός περιοχής και συγκρούστηκε με τον Καρέλη με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα και ο Παναιτωλικός κράτησε το 2-2 ως το φινάλε.

Ο Ζαμπαλάς απέβαλε τον Βοσνιάδη και «κιτρίνισε» τους Τσιγγάρα, Χουάνπι, Μπρ. Ντουάρτε, Στάγιτς, Νεκούλ, Λιάβα, Ζοάο Πέδρο.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Βοσνιάδης, Μπουλούλης (94’ Πάντος), Μαρότα, Βλάχος, Μανθάτης, Ρομαό (46’ Ματίγια), Σίλβα, Βασιλόγιαννης (65’ Νεκούλ), Ντεμέτριους (75’ Τόρες), Τσιντώνης (46’ Κυνηγόπουλος), Λουκίνας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεργιάκης, Στάγιτς (76’ Μαλής), Μπ. Ντουάρτε, Λιάβας, Μαυρίας, Τορεχόν (76’ Μπακάκης), Τσιγγάρας, Μπελεβώνης (59’ Φρ. Ντουάρτε), Χουάνπι (67’ Μπουζούκης), Ζοάο Πέδρο, Ντίαζ (59’ Καρέλης).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments