Πολιτική

Κυβερνητικές πηγές για Ιερώνυμο: Στην Ελλάδα τα ζητήματα δικαιωμάτων δεν λύνονται με δημοψήφισμα

Κυβερνητικές πηγές για Ιερώνυμο: Στην Ελλάδα τα ζητήματα δικαιωμάτων δεν λύνονται με δημοψήφισμα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Πώς σχολιάζουν οι κυβερνητικές πηγές τη δήλωση Ιερωνύμου για το δημοψήφισμα για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Πώς σχολιάζουν οι κυβερνητικές πηγές τη δήλωση Ιερωνύμου για το δημοψήφισμα για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

“Στην Ελλάδα δεν λύνονται τα ζητήματα δικαιωμάτων με δημοψηφίσματα. Πάντοτε σεβόμαστε τις απόψεις τις εκκλησίας αλλά εμείς εφαρμόζουμε το πρόγραμμά μας” αναφέρουν οι κυβερνητικές πηγές σε σχέση με τη δήλωση Ιερωνύμου για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ιερώνυμος: Θα μπορούσε να γίνει δημοψήφισμα για τα ομόφυλα ζευγάρια

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα στην τελετή εγκαινίων στο 2ο Δημοτικό σχολείο της Νέας Μάκρης, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ερωτήθηκε για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Επί του ζητήματος, είπε αρχικά ότι η συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό ήταν για άλλο θέμα και ότι την επίσημη θέση της Εκκλησίας για το θέμα των ομόφυλων ζευγαριών θα την ακούσουμε την Τρίτη.

«Να ξέρουμε τι ζητάμε και γιατί το ζητάμε. Αυτό να καταλάβει ο κόσμος. Τα παιδιά εκείνα πώς θα ζήσουν σε μια οικογένεια με δύο μπαμπάδες και δύο μαμάδες; Δεν έχουμε δικαίωμα να πούμε ότι δεν μας αρέσει αυτό το πράγμα; Η Εκκλησία δεν θα πάρει τα όπλα, αλλά έχει δικαίωμα να ενημερώσει τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος. «Θα μπορούσε να γίνει και ένα δημοψήφισμα» για το θέμα, είπε επίσης ο Αρχιεπίσκοπος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments