Ελλάδα

Δολοφονία στη Χαλκίδα: Βίντεο με τον 43χρονο λίγο πριν μαχαιρωθεί μέχρι θανάτου από τη 39χρονη

Δολοφονία στη Χαλκίδα: Βίντεο με τον 43χρονο λίγο πριν μαχαιρωθεί μέχρι θανάτου από τη 39χρονη

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot Διαδίκτυο, Αδιευκρίνιστο είναι ακόμη το κίνητρο της άγριας δολοφονίας ενός 43χρονου ξυλουργού το πρωί στην Χαλκίδα. Τον άτυχο άνδρα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έξω από το σπίτι του μια 39χρονη γυναίκα, ενώ η σύζυγός του θύματος έβλεπε από το μπαλκόνι.

Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη

Αδιευκρίνιστο είναι ακόμη το κίνητρο της άγριας δολοφονίας ενός 43χρονου ξυλουργού το πρωί στην Χαλκίδα. Τον άτυχο άνδρα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έξω από το σπίτι του μια 39χρονη γυναίκα, ενώ η σύζυγός του θύματος έβλεπε από το μπαλκόνι.

Βίντεο από το άγριο φονικό μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star. 

Είναι λίγο πριν τις 8 το πρωί και η κάμερα κλειστού κυκλώματος καταγράφει τον 43χρονο άνδρα να βγαίνει από το σπίτι του και να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του. Ξαφνικά μια γυναίκα τον πλησιάζει και αρχίζει να τον μαχαιρώνει πισώπλατα μπροστά στα μάτια της συζύγου του που βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με τα πρώτα  στοιχεία η 39χρονη «έστησε καρτέρι» στον 43χρονο ο οποίος κατευθυνόταν στο επαγγελματικό του αυτοκίνητο και αντιλαμβανόμενος τις προθέσεις της προσπάθησε να ξεφύγει μπαίνοντας στο αυτοκίνητο. Η γυναίκα όμως τον πρόλαβε και τον σκότωσε με μαχαίρι μπροστά στα μάτια της συζύγου του  που όπως κάθε πρωί βγήκε στο μπαλκόνι για να τον χαιρετίσει!

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο της δολοφονίας και συνέλαβαν τη γυναίκα που έδειχνε να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έκανε τυλιγμένη στα αίματα.

Θύμα και δράστρια γνωρίζονταν από παλιά

Θύμα και δράστρια γνωρίζονταν από παλιά. Μάλιστα – σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος Θανάση Ταρτή η 39χρονη παρενοχλούσε τον 43χρονο και σκεφτότανε να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.

«Είμαι συντετριμμένη ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο», δήλωσε η σύζυγος του θύματος.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, κ. Θ. Ταρτής ανέφερε πως «δεν υπήρχε ερωτική σχέση θύτη – θύματος».

Η 39χρονη συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην ασφάλεια Χαλκίδας. Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκε και η σύζυγος του θύματος για να καταθέσει όσα είδε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments