Lifestyle

Τα χρυσά κορίτσια του πόλο διασκέδασαν με Σάκη Ρουβά

Τα χρυσά κορίτσια του πόλο διασκέδασαν με Σάκη Ρουβά

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Έναστρον - Enastron

Οι αθλήτριες ανέβηκαν στην πίστα και τραγούδησαν μαζί του το «Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου»

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς με τις Μέλισσες διασκέδασαν οι αθλήτριες της εθνικής ομάδας πόλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Λίγο αφού κατέκτησαν την τρίτη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν, οι αθλήτριες φόρεσαν τα καλά τους και πήγαν στο νυχτερινό κέντρο, με τον Σάκη Ρουβά να τις καλεί στην πίστα για να πουν όλοι μαζί το «Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου». Ο τραγουδιστής φώναξε από το μικρόφωνο: «Ένα μεγάλο χειροκρότημα για την Εθνική Ομάδα Πόλο των κοριτσιών! Πάμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας».

Ο Σάκης Ρουβάς εμφανίζεται και τη φετινή σεζόν σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και εκατοντάδες κόσμου πηγαίνουν να απολαύσουν το μουσικό πρόγραμμά του.

Μία από τις viral στιγμές του τραγουδιστή στη σκηνή, είναι από πρόσφατη εμφάνισή του. Θαμώνας κατέγραφε σε βίντεο τον Σάκη Ρουβά να τραγουδά το «Εμένα Θες» και όταν τελείωνε το ρεφρέν, κάποιος του πέταξε πανέρια με λουλούδια στο πρόσωπο με αρκετή δύναμη. Μπορεί τα λουλούδια να «προσγειώθηκαν» με πολλή φόρα πάνω στον Σάκη Ρουβά, αλλά ο ίδιος δεν αντέδρασε. Συνέχισε να τραγουδά το κομμάτι κανονικά.

Το κλιπ αναρτήθηκε στο TikTok με τον χιουμοριστικό τίτλο: «Πώς μπήκε το 2024». Το βίντεο έχει αποσπάσει πολλές χιλιάδες likes.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments