Οδηγός

ΑΣΕΠ: Ποιοι πρέπει να υποβάλλουν ξανά δικαιολογητικά για τις προσλήψεις στη δικαστική αστυνομία

ΑΣΕΠ: Ποιοι πρέπει να υποβάλλουν ξανά δικαιολογητικά για τις προσλήψεις στη δικαστική αστυνομία

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay,Νέα πρόσκληση ΑΣΕΠ για υποβολή δικαιολογητικών στην προκήρυξη ΑΣΕΠ 1ΔΑ2023 κατηγορίας ΠΕ, για τις προσλήψεις στη δικαστική αστυνομία.

Νέα πρόσκληση ΑΣΕΠ για υποβολή δικαιολογητικών στην προκήρυξη ΑΣΕΠ 1ΔΑ2023 κατηγορίας ΠΕ, για τις προσλήψεις στη δικαστική αστυνομία.

Νέα υποβολή δικαιολογητικών προκειμένου να καταρτιστούν οι οριστικοί πίνακες για τις μόνιμες προσλήψεις στη δικαστική αστυνομία, ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Μετά τις αποφάσεις του Α.Σ.Ε.Π. με τις οποίες εξετάστηκαν οι ενστάσεις υποψηφίων της ΠΕ κατηγορίας και προκειμένου να καταρτισθεί ο οριστικός πίνακας κατάταξης, ο οποίος θα περιλαμβάνει αριθμό υποψηφίων αντίστοιχο των προκηρυχθεισών θέσεων, η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού του Υπουργείου Δικαιοσύνης, καλεί τους υποψηφίους της ΠΕ κατηγορίας που περιλαμβάνονται στους πίνακες της παρούσας Ανακοίνωσης, οι οποίοι προηγούνται στους προσωρινούς πίνακες με βάση τη συνολική τους βαθμολογία σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, να υποβάλουν με συστημένη επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση:

Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού

Αίτηση για την Προκήρυξη 1ΔΑ/2023

Μεσογείων 96

Τ.Κ. 115 27, Αθήνα

Κατηγορία ΠΕ

σε φάκελο μεγέθους Α4 τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, σε έντυπη μορφή, τα οποία προβλέπονται στο Κεφάλαιο Ε΄ της οικείας προκήρυξης.

Τα δικαιολογητικά πρέπει να συνοδεύονται από:

α) Την Αίτηση Υποβολής Δικαιολογητικών (Παράρτημα Γ΄, σελ. 95 της προκήρυξης), συμπληρωμένη, υπογεγραμμένη και θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής και στην οποία θα αναγράφονται αναλυτικά όλα τα δικαιολογητικά που προσκομίζει ο υποψήφιος και

β) Την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης υπογεγραμμένη, στην οποία να αναγράφεται ο αριθμός μητρώου της αίτησης που έλαβε κατά την ηλεκτρονική της υποβολή.

Για την απόδειξη της εμπειρίας, οι υποψήφιοι προσκομίζουν, πέραν των αναφερομένων στην οικεία προκήρυξη (Κεφ. Ε3, σελ. 49-52) και Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία να δηλώνονται, επακριβώς, η χρονική διάρκεια και το είδος της εμπειρίας καθώς και τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο (συνημμένο υπόδειγμα).

Η προθεσμία υποβολής της αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά αρχίζει την 19η Ιανουαρίου 2024 ημέρα Παρασκευή και λήγει την 25η Ιανουαρίου 2024 ημέρα Πέμπτη.

Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Επισημαίνεται ότι, υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους αναρτημένους πίνακες, εάν δεν αποστείλουν στην Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού τα ανωτέρω δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, αποκλείονται από την περαιτέρω διαδικασία.

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με σχετική σύσταση του υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments