Πολιτική

Μαρινάκης για ομόφυλα ζευγάρια: Διαχρονικός σεβασμός στην εκκλησία, θα ακούσουμε τις απόψεις της

Μαρινάκης για ομόφυλα ζευγάρια: Διαχρονικός σεβασμός στην εκκλησία, θα ακούσουμε τις απόψεις της

Πηγή Φωτογραφίας: Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη. Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης πρόσθεσε «αλίμονο αν ένα θέμα που ρυθμίζει δικαιώματα των παιδιών διχάζει».

Υπάρχει απόλυτος σεβασμός στην εκκλησία διαχρονικά, θα ακούσουμε τις απόψεις της αλλά στο τέλος της ημέρας θα είμαστε συνεπείς στους πολίτες που μας ψήφισαν, εφαρμόζοντας το πρόγραμμά μας είπε σήμερα ο Παύλος Μαρινάκης.

Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στην ΕΡΤ πρόσθεσε «αλίμονο αν ένα θέμα που ρυθμίζει δικαιώματα των παιδιών διχάζει».

Ειδική αναφορά έκανε ο Παύλος Μαρινάκης και στο θέμα της ακρίβειας και της αντιμετώπισής της λέγοντας «όταν ‘έχεις δυναμικό φαινόμενο πρέπει να έχεις δυναμική αντιμετώπιση επεξεργαζόμαστε τα πάντα» και τονίζοντας ότι η κυβέρνηση ακολουθεί μια πολιτική που στηρίζεται σε 3 άξονες: αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος που θα μείνει και όταν η πληθωριστική κρίση αποχωρήσει, αυξημένοι έλεγχοι της ΔΙΜΕΑ κατά της αισχροκέρδειας και στοχευμένες παρεμβάσεις πχ πλαφόν στο περιθώριο κέρδους στο βρεφικό γάλα, μέτρα που μετριούνται όπως είπε στην πράξη.

Επίσης ο Παύλος Μαρινάκης δήλωσε πως η εισαγόμενη ακρίβεια και όχι ακρίβεια Μητσοτάκη στον ευρωπαϊκό μέσο όρο η χώρα μας λίγο πιο κάτω, υπάρχουν οι θιασώτες των μαγικών λύσεων και του πατήματος κουμπιών. Αναφερόμενος σε στοχευμένες παρεμβάσεις, είπε πως βρεφικό γάλα οπωροκηπευτικά, η αντιπολίτευση τις απαξιώνει, θα λύσετε λέει το πρόβλημα; όλα μαζί τα μέτρα έχουν την αξία τους και μετριούνται στην πράξη, όταν έχεις δυναμικό φαινόμενο πρέπει να έχεις δυναμική αντιμετώπιση, επεξεργαζόμαστε τα πάντα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments