Πολιτική

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες της του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες της του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες

Πηγή Φωτογραφίας: [3[66583] ΣΠΕΤΣΕΣ. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - 2η ΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Οι εργασίες πρόκειται να ολοκληρωθούν σήμερα λόγω κακοκαιρίας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δεύτερη ημέρα των εργασιών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις Σπέτσες, με τους τομεάρχες και τους βουλευτές να καταθέτουν προτάσεις για την τακτική του κόμματος το επόμενο διάστημα.

Οι βουλευτές έφτασαν στην οικία του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, λίγο πριν από τις 10 το πρωί.

Η συνεδρίαση αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 9 το βράδυ, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παραθέτει δείπνο σε ταβέρνα του νησιού.

O κ. Κασσελάκης, ο οποίος τόνισε, κατά την έναρξη των εργασιών, πως πρόκειται για ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ίσων και όχι για συνεδρίαση, πρότεινε την «από κοινού διαμόρφωση αξόνων για ένα “Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο”, με στόχο την ανασυγκρότηση εκ βάθρων του κράτους, ώστε να καταστεί αποδοτικό και να λειτουργεί για όλους – π.χ. υγεία, κοινωνική πρόνοια, παιδεία, ασφάλεια, δημόσια διοίκηση, δικαιοσύνη, κ.α. – την ευημερία και πρόοδο για όλους, για μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης και πολιτιστικής δημιουργίας, για μια πατριωτική και υπερήφανη εξωτερική πολιτική».

Τα PowerPoint των βουλευτών έχουν πάρει «φωτιά». 

Ήδη έχουν κάνει τις παρουσιάσειςτου η κυρία Κατερίνα Νοτοπούλου η οποία επικεντρώθηκε στη «μαύρη βίβλο» της κυβερνητικής πολιτικής για τα προνοιακά θέματα. Η κυρία Αθηνά Λινού για ζητήματα που αφορούν την παιδεία ενώ μακροσκελής είναι η παρουσίαση του αρμόδιου τομεάρχη για την οικονομία, Νίκου Παππά όπως και του Χρήστου Γιαννούλη για θέματα ανάπτυξης. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ θα αναφερθεί στην οικονομική πολιτική της Ν.Δ., πως δεν απαντά στις μεγάλες κρίσεις επισημαίνοντας πως «τα μεγάλα προβλήματα απαιτούν προοδευτικές απαντήσεις. Για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και του χρέους, για διαφάνεια και δικαιοσύνη στη χρηματοδότηση, για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας».

Σημειώνεται ότι μια ανθοδέσμη έφτασε τις μεσημβρινές ώρες στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη από την δήμαρχο του νησιού η οποία θέλησε με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που διεξήγαγε τη συνεδρίαση στο νησί. 

Σημειώνεται πως από το νησί απουσιάζουν για λόγους που έχουν εξηγηθεί ο Αλέξης Τσίπρας, η Όλγα Γεροβασίλη και η Μαρίνα Κοντοτόλη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments