Ζώδια

Στις 20/01/2024 πραγματοποιείται η τελευταία σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα – Ποια ζώδια κλείνουν κεφάλαια

Στις 20/01/2024 πραγματοποιείται η τελευταία σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα – Ποια ζώδια κλείνουν κεφάλαια

Πηγή Φωτογραφίας: FREEPIK.COM

Στις 20/01/2024 ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερου, μια όψη που θα μας φέρει αντιμέτωπους με ριζικές αλλαγές, αποκαλύψεις και βαθιές συνειδητοποιήσεις.

ΚΡΙΟΣ Με τη σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω να πραγματοποιείται στον τομέα που συμβολίζει για εσάς την καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα, βρίσκεστε μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και καλείστε να πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα κρίνουν τη μετέπειτα πορεία σας. Ίσως αυτές τις ημέρες να λαμβάνει χώρα μια επαγγελματική αλλαγή, η οποία με κάποιο τρόπο σας αναγκάζει να κάνετε το επόμενο βήμα που μέχρι τώρα αναβάλλατε. Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα σας χαρίζει δύναμη, αποφασιστικότητα και σας κάνει πολύ πιο ισχυρούς και επιδραστικούς στους γύρω σας. Είστε αποφασισμένοι να φτάσετε εκεί που θέλετε και θα επιμείνετε μέχρι τελικής πτώσεως. Ταυτόχρονα, η όψη αυτή έρχεται να ρίξει φως στο μονοπάτι σας και τώρα θα διαπιστώσετε εάν κινείστε στη σωστή κατεύθυνση ή αν θα πρέπει να αποχαιρετήσετε οριστικά έναν στόχο ή ένα επαγγελματικό πλάνο. Είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να έρθετε αντιμέτωποι με ανταγωνιστικούς ή χειριστικούς ανθρώπους μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, οι οποίοι θα έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από εσάς και θα δοκιμάζουν τις αντοχές σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε την επίδειξη δύναμης και εξουσίας και να μη λειτουργήσετε με προκλητικό τρόπο, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες. Αν και φημίζεστε για τον παρορμητισμό και τον αυθορμητισμό σας, τώρα θα πρέπει να κινηθείτε με ακρίβεια και στρατηγική. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να κλείσετε εκκρεμότητες που εμποδίζουν την εξέλιξη και την άνοδο σας και να αποβάλλετε από τη ζωή σας τοξικές καταστάσεις ή συνεργασίες που δεν σας επιτρέπουν να φτάσετε εκεί που θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα είναι καθοριστικής σημασίας για εσάς, αφού σηματοδοτεί κομβικές αλλαγές και σας φέρνει αντιμέτωπους με συνειδητοποιήσεις οι οποίες θα έχουν ισχυρό αντίκτυπο στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι μια σχέση ή μια σημαντική συνεργασία περνάει κρίση, ίσως να έχει δημιουργηθεί ένα ρήγμα που είναι δύσκολο να παραβλέψετε ή να έχετε επιβαρυνθεί τόσο πολύ ψυχολογικά που θέλετε πιο πολύ από ποτέ να αποδεσμευτείτε από όλο αυτό. Εάν λοιπόν αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε μια ψυχοφθόρα κατάσταση και όχι μέσα σε μια ισότιμη σχέση, η σύνοδος αυτή σας οπλίζει με την ψυχική δύναμη που απαιτείται για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές μέσα σε αυτή ή για να γυρίσετε σελίδα και να κάνετε χώρο στη ζωή σας για κάτι καινούριο. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ σημαντικό τώρα να διακρίνετε τις τοξικές καταστάσεις και τους ανθρώπους που σας επηρεάζουν αρνητικά και δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε παρακάτω. Εάν είστε δεσμευμένοι, μπορεί αυτές τις ημέρες να έρθουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας ή να αντιμετωπίσετε καχυποψία από το ταίρι σας. Από την άλλη πλευρά, ίσως να νιώσετε εσείς οι ίδιοι ότι κυριεύεστε από αρνητικές και σκοτεινές σκέψεις, οι οποίες όμως μπορεί στην πραγματικότητα να μην έχουν καμία λογική βάση. Προσπαθήστε λοιπόν να λύσετε τις διαφορές σας μέσα από τον διάλογο και μην επιτρέψετε στις παράλογες φοβίες και στις ανασφάλειες σας να σαμποτάρουν τις σχέσεις σας. Εάν ξεκινήσετε τώρα μια νέα σχέση ή μια συνεργασία, αυτή θα αλλάξει ριζικά τη ζωή σας με κάποιο τρόπο. Ωστόσο, δεν θα κυλήσουν όλα εύκολα και αρμονικά, αφού οι άλλοι θα σας πυροδοτήσουν ακραία συναισθήματα και θα σας φέρουν αντιμέτωπους με μια πλευρά του εαυτού σας που προσπαθείτε να κρατάτε καλά κρυμμένη από τους άλλους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αλλαγές δεν μπορούν να περιμένουν και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απαλλαγείτε από τοξικές καταστάσεις και να προχωρήσετε μπροστά επενδύοντας σε ανθρώπους που σας βοηθάνε να εξελιχθείτε.

ΖΥΓΟΣ Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα στις 20/01 έρχεται για να ρίξει φως στον τομέα των οικογενειακών σχέσεων και δεν αποκλείεται να σας φέρει αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις σχετικά με θέματα σπιτιού και οικογενειακής ζωής. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να συμβούν γεγονότα που θα σας πιέσουν ψυχολογικά και θα σας φέρουν αντιμέτωπους με ανασφάλειες και φοβίες. Γενικώς, η ψυχολογία σας θα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη και δεν αποκλείεται να ξεσπάσετε στους οικείους σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με χειριστικούς ανθρώπους μέσα στην οικογένεια ή στο στενό σας περιβάλλον, οι οποίοι θα έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από εσάς. Όλο αυτό θα σας δημιουργήσει εσωτερική αναστάτωση και δεν αποκλείεται να έχετε έντονα ξεσπάσματα απέναντι σε άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Αυτό που οφείλετε όμως να κάνετε αυτές τις ημέρες, είναι να συνειδητοποιήσετε ποια είναι εκείνα τα μοτίβα συμπεριφοράς που σας κρατάνε πίσω με κάποιο τρόπο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να πάρετε την απόφαση να μετακομίσετε, να αλλάξετε τόπο κατοικίας ή να φύγετε από το πατρικό σας. Κάποιοι άλλοι θα αποφασίσετε να κλείσετε οριστικά την πόρτα στο παρελθόν ή να βγείτε από μια σχέση συναισθηματικής εξάρτησης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάψετε να κάνετε υποχωρήσεις μόνο και μόνο για να μη δυσαρεστήσετε τους οικείους σας ή για να μη συγκρουστείτε με αγαπημένα πρόσωπα. Είναι λοιπόν η στιγμή που καλείστε να αποκτήσετε περισσότερο έλεγχο και εξουσία στη ζωή σας και να απομακρυνθείτε οριστικά από ανθρώπους και καταστάσεις που σας κρατάνε δέσμιους του παρελθόντος και δεν σας επιτρέπουν να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και να αυτονομηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα σας αφορά άμεσα αφού πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και ολοκληρώνει έναν κύκλο που ξεκίνησε ουσιαστικά με την είσοδο του Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο από το 2008. Η όψη αυτή σας φέρνει αντιμέτωπους με συνειδητοποιήσεις ή αποκαλύψεις οι οποίες θα έχουν ισχυρό αντίκτυπο στη μετέπειτα πορεία σας, στους προσωπικούς σας στόχους και στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Έχει έρθει η στιγμή να πάρετε κάποιες κομβικές αποφάσεις και να δείτε εάν αξίζει να επενδύσετε σε έναν άνθρωπο ή σε μια κατάσταση, ή αν θα πρέπει να κόψετε οριστικά δεσμούς και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Δεν θα είναι βέβαια καθόλου εύκολη αυτή η διαδικασία, όμως είστε οπλισμένοι με αποφασιστικότητα, σθένος και ψυχική δύναμη, αφού θα νιώσετε ότι η αλλαγή δεν χωράει αναβολή. Εάν λοιπόν αισθανόσασταν καταπιεσμένοι μέσα σε μια σχέση ή νιώθετε ότι μια κατάσταση έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και δεν έχει πλέον θέση στη ζωή σας, τώρα θα κατανοήσετε ότι πρέπει επιτέλους να απαλλαγείτε από αυτό το βάρος για να αλλάξετε επιτέλους σελίδα στη ζωή σας. Είναι όμως πολύ σημαντικό τώρα να διακρίνετε τις τοξικές καταστάσεις και τους ανθρώπους που σας επηρεάζουν αρνητικά, σας σαμποτάρουν και δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε παρακάτω. Η όψη αυτή θα σας δώσει τη ψυχική δύναμη να πατήσετε γερά στα πόδια σας και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα βασισμένοι στις δικές σας δυνάμεις

ΠΗΓΗ/ ASIBILIOU.COM

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments