Lifestyle

Μαρία Μενούνος: Χορεύει με την κόρη της στο σαλόνι Κωνσταντίνο Αργυρό [vid]

Μαρία Μενούνος: Χορεύει με την κόρη της στο σαλόνι Κωνσταντίνο Αργυρό [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Maria Menounos

«Η ελληνική μουσική είναι αναμφίβολα η αγαπημένη μου, συγκινεί την ψυχή μου» έγραψε σε ανάρτηση η Μαρία Μενούνος

Η Μαρία Μενούνος δεν σταματάει να αναρτά φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram, με την κόρη της , Αθηνά, που γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2023.

Στο κλιπ, η παρουσιάστρια έχει αγκαλιά το μωρό και χορεύουν το «Αθήνα μου» του Κωνσταντίνου Αργυρού, τον οποίο στη λεζάντα και αποθέωσε.

«Απλά δύο Ελληνίδες που αράζουν και χορεύουν. Πέρασα τόσο ωραία γνωρίζοντας έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες μας από την Ελλάδα, ο οποίος ξετρελαίνει όπου κι αν πάει! Μέχρι και το Barclays ξεπούλησε στην περιοδεία του στις ΗΠΑ! Τον είδαμε για πρώτη φορά πέρυσι το καλοκαίρι στην Ελλάδα με τον άλλο μου φίλο και συναγωνιστή της Eurovision, τον Σάκη Ρουβά. Η ελληνική μουσική είναι αναμφίβολα η αγαπημένη μου. Συγκινεί την ψυχή μου. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδάει ένα τραγούδι που λέγεται “Αθηνά μου” και εγώ και η Αθηνά λατρεύουμε να το τραγουδάμε και να το χορεύουμε! Αγαπάει πολύ τη μουσική!

Λατρεύω αυτή τη ζωή και το να μπορώ να μοιράζομαι αυτές τις στιγμές και την ελληνική μουσική μαζί της

Όπα».

Μαρία Μενούνος: Η κόρη της έγινε έξι μηνών

Η Μαρία Μενούνος θα περάσει τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί με την κόρη της.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Κέβιν Αντεργκάρο, απέκτησαν πριν 6 μήνες μήνες το πρώτο τους παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, και από τότε διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή τους.

Η Μαρία Μενούνος, η οποία μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instragram με τη μικρή της κόρη.

«Έξι μηνών σήμερα. Σε αγαπώ άγγελέ μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments