Lifestyle

Τσιμιτσέλης: Ο πατέρας μου πέθανε χωρίς να ξέρει από τι [vid]

Τσιμιτσέλης: Ο πατέρας μου πέθανε χωρίς να ξέρει από τι [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ANT1 TV /Show Ενώπιος Ενωπίω

«Έμαθα ότι πέθανε, έκανα παράσταση το βράδυ…»

Για την προσωπική του ζωή μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο Ενώπιος Ενωπίω ενώ μια σπάνια εμφάνιση έκανε ο μεγαλύτερος αδελφός του, που μίλησε για τη σχέση τους.

Μιλώντας για το διαζύγιό του με τη Βάσω Λασκαράκη και την κόρη τους, Εύα, είπε: «Πιο πολύ επηρεάστηκε το σκεπτικό και των δυο μας για το πώς μπορεί να σκέφτεται το παιδί για το διαζύγιο, είναι η ανησυχία πώς θα το αντιμετωπίσει το παιδί. Η σχέση μου με τη μικρή είναι εξαιρετική και όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμα καλύτερη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis)

Μέχρι και πριν από λίγο καιρό δεν προσανατολιζόταν στο επάγγελμά μας. Τον τελευταίο καιρό με ρώτησε όταν είδε τα παιδάκια στου Κουραμπιέδες από χιόνι. Είναι δύσκολο να ξεφύγει από τον χώρο. Όταν θα είναι μια συνειδητή επιλογή της Εύας, αυτό που θα της ευχηθώ είναι να έχει γερό στομάχι».

Θα ξανακάνει οικογένεια; «Δεν είναι κάτι που θα προγραμματίσω. Αν έρθει, έγινε. Έτσι ήρθε και η Εύα. Είναι πολύ αγχωτικό να βάλεις πρόγραμμα.

Δεν συχνάζω εύκολα σε σημεία που να με πετύχουν, ίσως δεν προσφέρω κάτι juicy που να μπορούν να πουλήσουν οι δημοσιογράφοι.

Στο ξεκίνημα της σχέσης μας με την Κατερίνα είχαμε θέμα με τα παπαρατσικά. Μετά όχι. Αν θέλεις να μην μαθευτεί κάτι, το κάνεις»

«Έμαθα ότι πέθανε, έκανα παράσταση το βράδυ…» Ιδιαίτερη στιγμή στην εκπομπή ήταν όταν μίλησε για την παιδική του ηλικία στο Μεσολόγγι, το διαζύγιο των γονιών του, για τον θάνατο του πατέρα του αλλά και η παρουσία του μεγαλύτερου αδελφού του.

«Εξαιρετική σχέση με τον Λάμπρο. Μπορεί να μην βρισκόμαστε συχνά πια και παρόλο που όταν χώρισαν ο πατέρας μου τον πήρε και η μάνα μου κράτησε εμένα που ήμουν μικρότερος, η σχέση μας είναι αναλλοίωτη. Έχω μεγάλη αγάπη με τον αδελφό μου και πότε δεν είχαμε πρόβλημα.

Ο θάνατος του πατέρα μου επηρέασε πολύ τον αδελφό μου. Ο πατέρας μου έφυγε χωρίς να ξέρει από τι έφυγε. Ήταν και πολύ δύσκολο γιατί είχα παραστάσεις. Έμαθα ότι πέθανε, έκανα παράσταση το βράδυ στη Βέροια, πήγα τον θάψαμε και το βράδυ έπαιζα πάλι παράσταση στη Θεσσαλονίκη. Είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις εκείνη τη στιγμή και ήταν μία από τις καλύτερες παραστάσεις που είχα κάνει. Πάντα έλεγα πώς θα ήθελε ο πατέρας μου να με βλέπει. Δεν θα ήθελε να κλαίω.

Ήταν πολύ υποστηρικτικοί οι γονείς μου» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Ο αδελφός μου νευριάζει πιο δύσκολα. Επειδή έχουμε 6 χρόνια διαφορά, αργήσαμε λίγο να κάνουμε παρέα. Αλλά όταν έγινε 16 γίναμε αυτοκόλλητοι, έγινε το φιλαράκι μου. Ό,τι έχει να κάνει με την οικογένειά του είναι ευαίσθητος. Πάντα ήταν δίπλα μας και στο θέμα που είχαμε με τον πατέρα μας, τον χάσαμε το 2012» είπε χαρακτηριστικά ο Λάμπρος Τσιμιτσέλης.

«Ήταν παράξενα τα παιδικά μου χρόνια, καθόλου πλούσια δεν ήταν. Ήμουν σε ένα Δημοτικό που είχε μόλις 12 παιδιά. Η διασκέδαση ήταν την Παρασκευή να βλέπουμε σλάιντς, είχαμε ξύλινα θρανία ενιαία ενώ όλη η Ελλάδα είχε τα άλλα. Όταν πήγα στην Πάτρα μπήκα στον πολιτισμό. Μου έλειπε πολύ ο αδελφός μου. Η μητέρα μου όχι μόνο δούλευε, δούλευε υπερβολικά πολύ. Η μάνα μου έχει δουλέψει για 5 ζωές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments