Ελλάδα

Γιώργος Λαμπάτος: Άλλαξε η ζωή του -Ποιος ηθοποιός του έδωσε σπίτι να μείνει

Γιώργος Λαμπάτος: Άλλαξε η ζωή του -Ποιος ηθοποιός του έδωσε σπίτι να μείνει

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/Το Πρωινό

Ο ίδιος, συγκλόνισε με την περιγραφή του, αποκαλύπτοντας ότι είχε φτάσει στο σημείο να σκεφτεί να δώσει τέλος στη ζωή του.

Στο πλευρό του Γιώργου Λαμπάτου, ο οποίος διανύει μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο στη ζωή του, βρέθηκε η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Βασιλείου, με την κίνησή τους να προκαλεί συγκίνηση στον ηθοποιό.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Γιώργος Λαμπάτος, σε μια συνέντευξη -«εξομολόγηση» στην εφημερίδα «Espresso», αποκάλυψε ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια διαμένει σε ένα υπόγειο κοντά στην πλατεία Αττικής και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με 220 ευρώ τον μήνα, που παίρνει ως επίδομα.

Ο ίδιος, συγκλόνισε με την περιγραφή του, αποκαλύπτοντας ότι είχε φτάσει στο σημείο να σκεφτεί να δώσει τέλος στη ζωή του. Ωστόσο, η δημοσιοποίηση της ιστορίας του, είχε ως αποτέλεσμα ο ηθοποιός να γίνει αποδέκτης μεγάλης αγάπης από τον κόσμο, με τον Γιώργο Λαμπάτο να εμφανίζεται συγκινημένος από την ανταπόκριση.

Μεταξύ των όσων έσπευσαν να σταθούν πλάι του, και η οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου του, Γιώργου Βασιλείου, που έφυγε από τη ζωή το 2016.

Γιώργος Λαμπάτος: Η χήρα και ο γιος του Γιώργου Βασιλείου τού παραχώρησαν μία γκαρσονιέρα Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την «Espresso», η χήρα και ο γιος του Γιώργου Βασιλείου, στη μνήμη του ηθοποιού, αποφάσισαν να παραχωρήσουν στον Γιώργο Λαμπάτο μια γκαρσονιέρα στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών.

«Είναι αλήθεια, και νιώθω τόσο λίγος μπροστά σε αυτή τη μεγαλοψυχία όλων αυτών των ανθρώπων που δεν ξέρω πώς θα τους ξεπληρώσω», είπε στην «Espresso» ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ζωή μου άλλαξε σε τέτοιο βαθμό και με τέτοιο άμεσο τρόπο λόγω δημοσιότητας», συνέχισε ο ίδιος, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι τις τελευταίες ημέρες τού έγιναν πολλές προτάσεις, τόσο από μουσικά μεζεδοπωλεία, αλλά και από μεγάλα θέατρα.

«Κάθε μέρα και κάποιος άλλος φύλακας άγγελος εμφανίζεται στη ζωή μου. Τελικά η ανθρωπιά δεν χάθηκε», σημείωσε ο ηθοποιός στην εφημερίδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments