Ελλάδα

Μεσολόγγι: Προφυλακιστέος ο 50χρονος κρεοπώλης για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη

Μεσολόγγι: Προφυλακιστέος ο 50χρονος κρεοπώλης για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι. Ο κρεοπώλης απολογείτο για 6,5 ώρες και μετά τέλος της διαδικασίας, κρίθηκε προφυλακιστέος και θα μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού.

Προσωρινά κρατούμενος ο κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι. Ο κρεοπώλης απολογείτο για 6,5 ώρες και μετά τέλος της διαδικασίας, κρίθηκε προφυλακιστέος και θα μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού.

Η ΕΛΑΣ επιβεβαίωσε τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου Μπάμπη

Στον 31χρονο Μπάμπη ανήκει η σορός άνδρα που εντοπίστηκε κατά τις έρευνες της Αστυνομίας, σε βαλτώδη περιοχή κοντά σε λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου. Την είδηση επιβεβαίωσε η Αστυνομία, μετά την εξέταση της σορού από τον ιατροδικαστή που κλήθηκε και έφτασε άμεσα στο σημείο.

Οι διαδικασίες έτρεξαν για την ταυτοποίηση της σορού, ενώ ο χώρος αποκλείστηκε, προκειμένου να συνεχιστούν οι έρευνες από την Αστυνομία. Με βάση τη μαρτυρία ενός από τους διασώστες που συμμετείχαν στις έρευνες, η σορός βρέθηκε μέσα σε βάλτο, δεμένη πάνω σε βαρύ αντικείμενο προκειμένου να κρατήσει το άψυχο σώμα του Μπάμπη κάτω από την επιφάνεια.

Παράλληλα οι Αστυνομικοί κάνουν «φύλλο και φτερό» το σημείο για να βρούνε μια καραμπίνα, αυτή που πιθανότατα κρατούσε ο Μπάμπης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments