Διεθνή

Γαλλία: Ο υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων θα συναντήσει τον Νετανιάχου για την κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας

Γαλλία: Ο υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων θα συναντήσει τον Νετανιάχου για την κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας

Πηγή Φωτογραφίας: France's Defence Minister Sebastien Lecornu attends a photo op during a NATO defence ministers' meeting at the Alliance's headquarters in Brussels, Belgium February 15, 2023. REUTERS/Johanna Geron

Γαλλία: Ο υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων θα βρεθεί τη Δευτέρα το Ισραήλ, για συνομιλίες για την κατάσταση στη Γάζα

Ο υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας, Σεμπαστιάν Λεκορνί θα συναντηθεί τη Δευτέρα στο Ισραήλ με οικογένειες ομήρων και θα έχει συνομιλίες με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, τον υπουργό Άμυνας Γιοάβ Γκάλαντ και πολλά μέρη του πολεμικού συμβουλίου, με τα οποία θα συζητήσει την κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας και τον κίνδυνο κλιμάκωσης του πολέμου.

Οι επαφές του Λεκορνί θα επικεντρωθούν στην κατάσταση στη Γάζα, τις προσπάθειες για την απελευθέρωση των Γάλλων ομήρων και τον εντοπισμό των αγνοουμένων, την προστασία του άμαχου πληθυσμού και την ανθρωπιστική βοήθεια που παρέχει η Γαλλία. Θα συζητηθούν επίσης οι προσπάθειες για την αποτροπή μιας επέκτασης του πολέμου, ιδίως στον Λίβανο και την Ερυθρά Θάλασσα.Αυτή είναι η δεύτερη επίσκεψη του Λεκορνί στο Ισραήλ από την έναρξη του πολέμου με τη Χαμάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments