Αθλητισμός

ΑΕΚ: Καμία επιστροφή από τους απόντες – Ερωτηματικό το δεξί μπακ

ΑΕΚ: Καμία επιστροφή από τους απόντες – Ερωτηματικό το δεξί μπακ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Πλην των διεθνών Μουκουντί, Ζίνι, Χατζισαφί και Μοχαμάντι που συνεχίζουν με τις Εθνικές τους ομάδες σε Κύπελλο Εθνών Αφρικής και Ασιατικό Κύπελλο, υπάρχουν και τέσσερις τραυματίες.

Με τους γνωστούς απόντες και η προπόνηση της Πέμπτης στην ΑΕΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να προβληματίζεται για τη θέση του δεξιού μπακ

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής (28/1, 16:00) με τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου σε ακόμη ένα ματς θα παραταχθεί με πολλές απουσίες. Πλην των διεθνών Μουκουντί, Ζίνι, Χατζισαφί και Μοχαμάντι που συνεχίζουν με τις Εθνικές τους ομάδες σε Κύπελλο Εθνών Αφρικής και Ασιατικό Κύπελλο, υπάρχουν και τέσσερις τραυματίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Γκαρσία, Σιντιμπέ και Γαλανόπουλος δεν έχουν καταφέρει ακόμη να προπονηθούν κανονικά και όλα δείχνουν πως θα είναι εκτός για το παιχνίδι με τους Κρητικούς, όπως και ο Αθανασιάδης που από χθες έχει ενοχλήσεις. Με τον Πόνσε να προέρχεται από χατ-τρικ, ο Αλμέιδα δεν ανησυχεί τόσο για τη θέση του φορ με την απουσία του Γκαρσία, ούτε και για τα χαφ με τον Γαλανόπουλο καθώς επιστρέφει ο Σιμάνσκι που ήταν τιμωρημένος στο Περιστέρι.

Εκεί που υπάρχει όμως θέμα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας καθώς πέρα από τον Σιντιμπέ, εκτός είναι και ο Ρότα που έχει δηλωθεί να εκτίσει τιμωρία για κάρτες. Έτσι η ΑΕΚ χάνει τις δύο βασικές μονάδες της για τη θέση και ο Αλμέιδα φαίνεται πως έχει δύο επιλογές για να καλύψει το κενό.

Πηγή: top10.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments