Αθλητισμός

Ρεάλ Ολυμπιακός: Η εμφατική απάντηση του Παπανικολάου στους επικριτές!

Ρεάλ Ολυμπιακός: Η εμφατική απάντηση του Παπανικολάου στους επικριτές!

Πηγή Φωτογραφίας: [366716] EUROLEAGUE 2023-2024 / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΣΦΠ//EUROKINISSI

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν συγκινητικός στην Μαδρίτη

Διανύει αισίως την 14η σεζόν του στο μεγάλο λιμάνι. Μετά την αποχώρηση από την ενεργό δράση των Σπανούλη και Πρίντεζη είναι ο επόμενος στον οποίο οι φίλοι του Ολυμπιακού βλέπουν τον εαυτό τους. Με ανεκτίμητη προσφορά όλα αυτά τα χρόνια και με πολλούς και σημαντικούς τίτλους στο παλμαρέ του.

Τέσσερα πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα Ελλάδος, δύο Σούπερ Καπ, δύο Euroleague και εννέα παρουσίες σε Final 4, από το 2009 όταν και φόρεσε για πρώτη φορά την ερυθρόλευκη ριγωτή.

Ο λόγος για τον αρχηγό του Ολυμπιακού Κώστα Παπανικολάου. Τον άνθρωπο που χθες παρά το γεγονός πως δεν ξεκίνησε βασικός για πρώτη φορά μετά από 110 (!) ευρωπαϊκά ματς κατάφερε να δώσει απαντήσεις, υπενθυμίζοντας σε όλους την τεράστια κλάση του, αλλά και το πόσο σημαντικός είναι σε αυτό το οικοδόμημα που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση το βράδυ της Πέμπτης (25/1) στη Μαδρίτη, γεμίζοντας την στατιστική του με 25 πόντους με 2/4 δίποντα, 6/8 τρίποντα, 3/4 βολές σε 23’54» συμμετοχής, ξεπερνώντας έτσι την προηγούμενη καλύτερη ατομική του επίδοση, η οποία ήταν οι 22 πόντοι που είχε σημειώσει απέναντι στη Βαλένθια στις 24 Φεβρουαρίου του 2023.

Πηγή: top10.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments