Lifestyle

Κωνσταντίνος Αργυρός για Δημήτρη Κοργιαλά: «Ο κόσμος κρίνει ποιος θα έχει διάρκεια και επιτυχεία…»

Κωνσταντίνος Αργυρός για Δημήτρη Κοργιαλά: «Ο κόσμος κρίνει ποιος θα έχει διάρκεια και επιτυχεία…»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Argiros Konstantinos

Ο τραγουδιστής δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα...

Από το Παρίσι επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, εκεί όπου βρέθηκε στην επίδειξη μόδας της Σίλιας Κριθαριώτη.

Ο τραγουδιστής, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη Μένια Κούκου και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Κοργιαλάς προς το πρόσωπό του.

View this post on Instagram

A post shared by Konstantinos Argiros (@argiros_konstantinos)

«Είμαι τόσο χαρούμενος για τη Σίλια, που μας κάνει περήφανους ως Έλληνες σε όλο τον κόσμο. Είναι υπέροχη. Έγινε ένα πάρτι, δεν το είχαμε κανονισμένο αλλά ήταν τόσο όμορφη βραδιά. Είπα και δύο τραγούδια μου», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Σχετικά με τα σχόλια του Δημήτρη Κοργιαλά απάντησε: «Την αγάπη μου σε όλους και στη Θεσσαλονίκη. Όλα τα άλλα… δεν υπάρχει λόγος. Ζούμε σε μία δημοκρατική κοινωνία, καθένας μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει. Ο κόσμος θα κρίνει ποιος θα έχει επιτυχία, διάρκεια, ποιος κάνει τη δουλειά του».

«Εγώ στέλνω την αγάπη μου σε όλους και κυρίως στον κόσμο που έρχεται, μας στηρίζει και μας αγαπάει», κατέληξε, αρνούμενος να μιλήσει για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.

Δημήτρης Κοργιαλάς: Beef με τον Κωνσταντίνο Αργυρό; «Δεν έχω καταλάβει τι πουλάνε»

Νέο beef φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί στην ελληνική σόουμπιζ και αυτή τη φορά είναι ανάμεσα στον Δημήτρη Κοργιαλά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή, Γειά σου, ο Δημήτρης Κοργιαλάς προχώρησε σε μία ανάρτηση όπου απεικονίζεται σε αφίσα ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Με αφορμή την εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη, ο τραγουδιστής είναι στην αφίσα με άσπρο πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και μαύρα παπούτσια.

Κάτι που μάλλον δεν άρεσε στον Δημήτρη Κοργιαλά και το εξέλαβε σαν προϊόν….πώλησης!

«Χίλια συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα! Ωραία γραβάτα και το παπουτσάκι κάτι λέει. Απλά δεν κατάλαβα τι πουλάνε», γράφει στην ανάρτησή του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί κάποια απάντηση από τον Κωνσταντίνο Αργυρό και αναμένεται να δούμε εάν θα πάρει έκταση ή θα σβήσει άμεσα η «φωτιά» που δημιουργήθηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments