Lifestyle

Παντρεύτηκαν στο δημαρχείο Έλενα Ράπτη και Γιάννης Μπρατάκος

Παντρεύτηκαν στο δημαρχείο Έλενα Ράπτη και Γιάννης Μπρατάκος

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκα προ ημερών η υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Ράπτη, και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος.

Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά» το ζευγάρι ενώθηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αθηνών και φυσικά οι προσκεκλημένοι ήταν ελάχιστοι.

«Ο καλός πληροφοριοδότης μου, με ενημέρωσε ότι οι δύο επέλεξαν εντελώς διακριτικά να ζήσουν την μοναδική στιγμή της (κοινής) ζωής τους. Μάλιστα, ο Γιάννης Μπρατάκος και η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στον Δήμο Αθηναίων» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα των «Παραπολιτικών», το οποίο υπογράφει ο Γιάννης Κουρτάκης.

Ο γάμος τελέστηκε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, κάτι το οποίο αποτελούσε επιθυμία και των δυο, με τη σχέση να γίνεται γνωστή τον Σεπτέμβριο του 2022.

Η Έλενα Ράπτη στέλνει γλυκιές ευχές στον Γιάννη Μπράτακο: «Χρόνια πολλά, θησαυρέ μου»

Η σημερινή ημέρα έχει ιδιαίτερη σημασία για την Έλενα Ράπτη, καθώς έχει την ονομαστική εορτή ο αγαπημένος της, Γιάννης Μπρατάκος. Η ίδια θέλησε να εκφράσει τις ευχές της δημόσια μέσω μιας ανάρτησης στα social media.

Στο Instagram, η Έλενα Ράπτη δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία, εκφράζοντας με ιδιαίτερα τρυφερό τρόπο τις ευχές της προς τον σύντροφό της. «Χρόνια πολλά θησαυρέ μου» ευχήθηκε, ενώ και οι δύο φαίνονται χαμογελαστοί στη φωτογραφία.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο