Αθλητισμός

Ο Γιόνι Κάστρο Όττο είναι κι επίσημα ελεύθερος – Πότε φθάνει Ελλάδα

Ο Γιόνι Κάστρο Όττο είναι κι επίσημα ελεύθερος – Πότε φθάνει Ελλάδα

Πηγή Φωτογραφίας: metrosport,Οι «Λύκοι» ανακοίνωσαν σήμερα το πρωί την λύση της συνεργασίας τους με τον 29χρονο αμυντικό, ο οποίος αποχωρεί μετά από 5,5 χρόνια στον αγγλικό σύλλογο όπου κατέγραψε  134 συμμετοχές με απολογισμό 6 γκολ. Η Γουλβς ευχαρίστησε με την ανακοίνωσή της τον Όττο, ο οποίος αναμένεται να έρθει το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Γιόνι Κάστρο Όττο βρίσκεται όλο και πιο κοντά στον ΠΑΟΚ

Οι «Λύκοι» ανακοίνωσαν σήμερα το πρωί την λύση της συνεργασίας τους με τον 29χρονο αμυντικό, ο οποίος αποχωρεί μετά από 5,5 χρόνια στον αγγλικό σύλλογο όπου κατέγραψε  134 συμμετοχές με απολογισμό 6 γκολ. Η Γουλβς ευχαρίστησε με την ανακοίνωσή της τον Όττο, ο οποίος αναμένεται να έρθει το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο του Βορρά.

«Προχωρώ όλες τις δύσκολες μεταρρυθμίσεις τώρα», σημειώνει ο πρωθυπουργός, στη συζήτηση με τον Τζέιμι Ντίμον. Πρωταγωνιστική θέση στον κατάλογο των κυβερνητικών πρωτοβουλιών καταλαμβάνουν η επιτάχυνση απονομής στη Δικαιοσύνη, η προσέλκυση νέων επενδύσεων και η αύξηση των πραγματικών μισθών.

«Γνωρίζουμε πως το κόστος ζωής εξακολουθεί να είναι αυξημένο. Καθώς η ανεργία μειώνεται, οι μισθοί αυξάνονται, αυτό είναι καλό, είναι καλό και για τις επιχειρήσεις. Θα πρέπει να πληρώνουν περισσότερα για να προσελκύουν εργαζόμενους υψηλών προσόντων και μπορούν να το κάνουν επειδή μειώσαμε τους φορολογικούς συντελεστές. Η στάση μας όσον αφορά τις επιχειρήσεις ήταν από την αρχή πολύ ξεκάθαρη: μειώνουμε τη φορολογία στα νομικά πρόσωπα και στα μερίσματα, απλοποιούμε το ρυθμιστικό πλαίσιο. Οι επιχειρήσεις επωφελούνται από την γενικότερη καλή πορεία της χώρας» ανέφερε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα

«Το έντονο ενδιαφέρον της διεθνούς επενδυτικής κοινότητας για ελληνικές επιχειρήσεις, που βλέπουμε πλέον, αποτελεί απόδειξη της δυναμικής του ιδιωτικού τομέα στη χώρα και ένα σημαντικό βήμα για τη διατήρηση της ανάπτυξης στο μέλλον» τόνισε ο πρωθυπουργός στον κ. Ντίμον.

«Υπάρχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ξένους επενδυτές, σε όλους τους τομείς, για να επενδύσουν στην Ελλάδα», ήταν το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από τον κατάλογο των συμμετεχόντων στο roadshow που διοργάνωσε η JP Morgan στην Νέα Υόρκη, καθίσταται σαφές ότι ο βασικός στόχος ήταν η προσέλκυση επενδυτικών κεφαλαίων.

Υπενθυμίζεται πως οι επόμενες αξιολογήσεις της ελληνικής οικονομίας είναι εκείνες της Scope Ratings (26/01), της DBRS (08/03) και της Moody’s (15/03).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments