Αθλητισμός

Παναιτωλικός: Ηττήθηκε από τη Λαμία που βλέπει 6άδα!

Παναιτωλικός: Ηττήθηκε από τη Λαμία που βλέπει 6άδα!

Πηγή Φωτογραφίας: [366755] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)

Τρεις φορές σημάδεψαν το δοκάρι οι Αγρινιώτες και τελικά ηττήθηκαν

Με γκολ του Νούνιες στο 82′ η Λαμία, η οποία προηγήθηκε νωρίς αλλά στη συνέχεια ισοφαρίστηκε, νίκησε με 2-1 εκτός έδρας τον Παναιτωλικό που είχε τρία δοκάρια (!) και ανέβηκε, με παιχνίδι περισσότερο, στην 6η θέση, συνεχίζοντας τη μάχη της για είσοδο στα πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη τελική προσπάθεια με το άστοχο σουτ του Σενγκέλια στο 3′, οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν αυτοί που κατάφεραν να σκοράρουν και να ανοίξουν το σκορ. Στο 11′ ο Καρλίτος εκτέλεσε φάουλ και ο Μάλτσι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο για το 0-1, με τον Τσιλούλη να πάει για το 0-2 στο 14′ επίσης με κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Μαυρίας (90΄ Μπακάκης), Μπ.Ντουάρτε, Στάγιτς, Τορεχόν, Λιάβας, Πέρες (90΄Μπουζούκης), Χατζηθεοδωρίδης (76΄Ζοάο Πέδρο), Καρέλης, Σενγκέλια (65΄Ντίαζ), Χουάνπι (65΄Φρ. Ντουάρτε).

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Νούνιες, Καρλίτος (80΄Τσούκαλος), Ρούμπ.Μαρτίνεθ (73΄Σίντκλεϊ), Σιμόν, Μάλτσι (90΄Κορνέζος), Παπαδόπουλος, Τσιλούλης (73΄ Τόσιτς), Αμαράλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments