Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Τα σχέδια Λουτσέσκου και Τερίμ για τις βασικές ενδεκάδες

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Τα σχέδια Λουτσέσκου και Τερίμ για τις βασικές ενδεκάδες

Πηγή Φωτογραφίας: [363926] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Οι βασικές ενδεκάδες

Ο Δικέφαλος ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό, με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ωστόσο μέσα από τα πλάνα που εφάρμοσε όλη την εβδομάδα, δείχνει να έχει καταλήξει στους εννιά από τους έντεκα ποδοσφαιριστές που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας.

Δεδομένη είναι η παρουσία του Ντομινίκ Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, με τον Ζοάν Σάστρε να προορίζεται για το δεξί άκρο της άμυνας και τον Μπάμπα Ράχμαν στα αριστερά, με τον Τόμας Κεντζιόρα να έχει «κλειδώσει» για την μια θέση στο κέντρο της άμυνας και τους Κουλιεράκη-Μιχαηλίδη να… παίζονται.

Στην μεσαία γραμμή το δίδυμο των Μεϊτέ-Οζντόεφ, με τους Τάισον-Α.Ζίβκοβιτς να έχουν πάρει προβάδισμα για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Ρουμάνο τεχνικό να μην κατασταλάξει για την θέση «10» αφού ο Γιάννης Κωνσταντέλιας και ο Τόμας Μουργκ θα δώσουν «μάχη» μέχρι την τελευταία στιγμή.

Όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ, δεδομένης της απουσίας του Αλί Σαμάτα αλλά και των συνθηκών της αναμέτρησης, η παρουσία του Μπράντον Τόμας ως αιχμή του δόρατος για τον Δικέφαλο, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Παναθηναϊκός: Χωρίς Παλάσιος, Σένκεφελντ, επέστρεψε ο Τσέριν

Ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία των Πρασίνων για το αυριανό ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα.

Ο Φατίχ Τερίμ έχει ξανά στη διάθεσή του τους Τσέριν και Γερεμέγεφ, αλλά όχι τον Παλάσιος που επέστρεψε μόλις χθες σε κανονικούς ρυθμούς και προφανώς κρίθηκε ανέτοιμος.

Από εκεί και πέρα εκτός παραμένουν οι Χουάνκαρ, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, με τον Ισπανό μπακ να κάνει και σήμερα ατομικό, ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας τους.

Επιπλέον εκτός αποστολής βρίσκεται ξανά και ο Σένκεφελντ, αντιθέτως κανονικά διαθέσιμος θα είναι ο Ιωαννίδης παρότι μέχρι και χθες πήγαινε συντηρητικά.

Αναλυτικά η αποστολή του Τριφυλλιού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments