Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης: Νίκησε με ανατροπή την Λας Πάλμας και επέστρεψε στην κορυφή!

Ρεάλ Μαδρίτης: Νίκησε με ανατροπή την Λας Πάλμας και επέστρεψε στην κορυφή!

Πηγή Φωτογραφίας: instagram real madrid, Αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 στα Κανάρια Νησιά, η Ρεάλ Μαδρίτης ανέτρεψε το σκορ, επικράτησε με 2-1 της Γκραν Κανάρια και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της La Liga με 54 βαθμούς.Η «Βασίλισσα» ξεπέρασε τη Χιρόνα και πλέον, με τους ίδιους αγώνες, βρίσκεται στο +2 από τους Καταλανούς που έχουν 52 πόντους.

Στο +2 από την Χιρόνα

Αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 στα Κανάρια Νησιά, η Ρεάλ Μαδρίτης ανέτρεψε το σκορ, επικράτησε με 2-1 της Γκραν Κανάρια και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της La Liga με 54 βαθμούς.Η «Βασίλισσα» ξεπέρασε τη Χιρόνα και πλέον, με τους ίδιους αγώνες, βρίσκεται στο +2 από τους Καταλανούς που έχουν 52 πόντους.

Στο 2ο λεπτό ο Ρίντιγκερ πρόλαβε σωτήρια τον Μολέιρο ενώ στο 4’ ο Βαγές νίκησες τον Ροδρίγο σε μοναδικό τετ α τετ ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Βραζιλιάνος χτύπησε τον γκολκίπερ της Λας Πάλμας αλλά τη γλίτωσε με κίτρινη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Real Madrid C.F. (@realmadrid)

Στο 14ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Κρόος ο Ρίντιγκερ αστόχησε από κοντά ενώ στο 18’ ο Βαγές είπε όχι σε σουτ του Κρόος. Στο 33’ και στο 40’ τα σουτ των Καρδόνα και Βινίσιους έφυγαν μόλις έξω ενώ στο 46’ ο Λούνιν είπε όχι σε προσπάθεια του Μουνίρ.

Και τελικά στο 52’ ο Σάντρο έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Μουνιόθ πλάσρε για το 1-0. Στο 56ο λεπτό ο Καρβαχάλ σκόραρε αλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ ενώ στο 64΄ο Βινίσιους πλάσαρε εντελώς άστοχα όντα ολομόναχος με τον βαγές.

Τελικά στο 65’ ο Καμαβινγκά σήκωσε όμορφα για τον Βινίσιους που με διαγώνιο σουτ από αριστερά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 71’ η κεφαλιά του Χοσέλου πέρασε λίγο έξω ενώ στο 83’ το σουτ του Βινίσιους κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Και από την εκτέλεσή του ο Τσουαμενί πήρε την κεφαλιά κι έγραψε το 1-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ: Βαγές, Σουάρεθ, Παρκ (68’ Λουαντίς), Μάρμολ, Καρδόνα, Μουνιόθ (89’ Καμπά), Κίριαν Ροντρίγκεθ, Μολέιρο (68’ Χέρτζογκ), Περόνε, Σάντρο (79’ Καρδόνα), Μουνίρ (77’ Πεχίνιο)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Λούνιν, Ρίντιγκερ, Φραν Γκαρσία, Νάτσο, Καρβαχάλ, Σεμπάγιος (58’ Βαλβέρδε), Κρόος, Μπραΐμ Ντίαθ (58’ Χοσέλου), Καμαβινγκά (81’ Τσουαμενί), Βινίσιους (90’ Μεντί), Ροδρίγο (81’ Γκιουλέρ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments