Αθλητισμός

Τσόκαϊ: «Στον Παναθηναϊκό περίμενα ότι θα έπαιζα περισσότερο»

Τσόκαϊ: «Στον Παναθηναϊκό περίμενα ότι θα έπαιζα περισσότερο»

Πηγή Φωτογραφίας: [366612] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ένις Τσόκαϊ μίλησε για τη μεταγραφή του στην Όσιγιεκ και στάθηκε στα όσα περίμενε στον Παναθηναϊκό.

Ο Τσόκαϊ μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι περίμενε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους «πράσινους», δηλώνοντας ότι αποφάσισε να μετακομίσει στην Κροατία για να αγωνιστεί περισσότερο.

«Φυσικά, χαίρομαι. Είμαι ευτυχής που ήρθα εδώ, ήθελα να έρθω νωρίτερα, αλλά έπρεπε να περιμένουμε να ολοκληρωθούν όλα. Ανυπομονώ για την πρώτη προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες μου και τώρα με ακόμη μεγαλύτερη επιθυμία περιμένω το πρώτο ματς με τη φανέλα της Όσιγιεκ. Και ναι, ευχαριστώ τους ανθρώπους του κλαμπ για το θερμό καλωσόρισμα.

Πραγματικά, η Όσιγιεκ είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Κροατία, αυτό το σκεφτόμουν σίγουρα όταν προέκυψε η προσφορά που αποδέχθηκα γρήγορα. Χαίρομαι που με ήθελαν και ήταν αρκετά επιμελείς για να ολοκληρωθούν όλα με αυτόν τον τρόπο, με μια συμφωνία. Τώρα μπορώ να αφιερωθώ σε νέες προκλήσεις στην καριέρα μου. Αυτό με χαροποιεί.

Στον Παναθηναϊκό περίμενα ότι θα έπαιζα περισσότερο, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπήρχε. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές δεν πάνε όπως ελπίζουμε. Ήρθα στην Όσιγιεκ για να αγωνίζομαι όσο πιο πολύ γίνεται», δήλωσε ο Αλβανός χαφ μετά την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments