Αθλητισμός

Αστέρας Τρίπολης: Παρέμεινε στην 6άδα των playoffs με νίκη κόντρα στον Ατρόμητο [3-1]

Αστέρας Τρίπολης: Παρέμεινε στην 6άδα των playoffs με νίκη κόντρα στον Ατρόμητο [3-1]

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Κρέσπι έβαλε τα δύο από τα τρία γκολ της νίκης του Αστέρας Τρίπολης με 3-1 κόντρα στον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Η Τρίπολη ήταν παγωμένη λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, αλλά ο Φρανσέσκ Ρεγκίς Κρέσπι ήταν… ζεστός. Με δύο δικά του γκολ έδωσε τη νίκη με 3-1 στον Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον μαχητικό Ατρόμητο.

Μια νίκη που ήταν η 4η στα 6 τελευταία για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς. Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος είχε το μυαλό του και στην ρεβάνς του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί έχοντας νικήσει 2-1 μέσα στη Λεωφόρο στην πρωτη αναμέτρηση για τα προημιτελικά. Στο 19′ ο Καλτσάς έκανε την σέντρα για να κάνει το 1-0 ο Κρέσπι. Η φάση ελέχθηκε από το VAR για οφσάιντ

Ο Ατρόμητος πήρε πέναλτι στο 31′ με τον Μουνάφο να ανατρέπει τον Έντερ. Το πέναλτι εκτέλεσε άστοχα ο Βέργος.

Ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Κρέσπι (έφτασε συνολικά τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα) στο 53′ για να βάλει τις βάσεις της νίκης. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR, όπου πέρασαν 6 λεπτά για να διαπιστωθεί πως δεν ήταν οφσάιντ.

Στο 64′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1. Ο Ντε Μποκ έπιασε κεφαλιά με την μπάλα να βρήκε στον Καστάνιο, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Καλτσάς σκοράροντας στο 77′.

Αστέρας Τρίπολης: Γραμματικάκης – Λυρατζης, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες (74′ Χουχούμης) – Μουνάφο (83′ Χριστόπουλος), Γιαμπλόνσκι (69′ Βαλιέντε) – Καλτσάς, Μπαρτόλο (69′ Ζούγλης), Κρέσπι (83′ Γκος) – Μιριτέλο.

Ατρόμητος: Τσιντώτας – Κυβρακίδης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ-Κούντε, Έντερ, Έρλινγκμαρκ (63′ Ντιρκς)-Ρομπάιγ (67′ Αντζιέλσκι), Βαλένσια, Βέργος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments