Focus

Άντριου Σκοτ: Πρωταγωνιστεί ως Τομ Ρίπλεϊ στην νέα μίνι σειρά του Νetflix

Άντριου Σκοτ: Πρωταγωνιστεί ως Τομ Ρίπλεϊ στην νέα μίνι σειρά του Νetflix

Πηγή Φωτογραφίας: Image: Netflix Screencap

Δείτε το trailer της νέας πολλά υποσχόμενης σειράς του Netflix

Ο Άντριου Σκοτ πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά του Νetflix «Ripley», που είναι βασισμένη στη ομώνυμη σειρά βιβλίων της Πατρίσια Χάισμιθ. Η τηλεοπτική μεταφορά των οκτώ επεισοδίων φέρει την υπογραφή του Στίβεν Ζάιλιαν στην σκηνοθεσία και το σενάριο με διευθυντή φωτογραφίας τον βραβευμένο με Όσκαρ Ρόμπερτ Έλσγουιτ .

«Είναι πολύ δύσκολο να σε βρει κάποιος. Καμία διεύθυνση, τηλέφωνο, γραφείο», ακούγεται στο ξεκίνημα του πρώτου teaser που έδωσε στην δημοσιότητα το Netflix.

View this post on Instagram

A post shared by Netflix Thailand (@netflixth)

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η φιλόδοξη σειρά ακολουθεί «τον Τομ Ρίπλεϊ έναν απατεώνα που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα, στις αρχές της δεκαετίας του 1960, στη Νέα Υόρκη. Προσλαμβάνεται από έναν πλούσιο άνδρα για να ταξιδέψει στην Ιταλία και να προσπαθήσει να πείσει τον περιπλανώμενο γιο του να επιστρέψει στην πατρίδα του. Η αποδοχή της δουλειάς από τον Τομ είναι το πρώτο βήμα σε μια περίπλοκη ζωή γεμάτη δόλο, απάτη και φόνο».

Μαζί με τον Ιρλανδό ηθοποιό, ο οποίος είναι και παραγωγός της σειράς, πρωταγωνιστούν ο Τζόνι Φλιν και η Ντακότα Φάνινγκ. Το καστ συμπληρώνουν οι Κόκο Σάμνερ, Μαουρίτσιο Λομπάρντι, Μαργκερίτα Μπούι και Τζον Μάλκοβιτς.

Σύμφωνα με το Variety η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 4 Απριλίου.

Οι περιπέτειες του Tom Ripley, ενός νεαρού που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα στο Manhattan, αποτελούν την υπόθεση της νέας πολλά υποσχόμενης σειράς του Netflix, η οποία έρχεται στην πλατφόρμα την άνοιξη με οκτώ συναρπαστικά επεισόδια. Σύμφωνα με το story, o Ripley θα συναντήσει έναν πλούσιο επιχειρηματία που θα του αναθέσει να φέρει τον γιο του, Dickie Greenleaf, από την Ιταλία. Σύντομα, ο Ripley θα ενθουσιαστεί με την πλούσια ζωή του Dickie, κάτι που θα τον οδηγήσει στον φόνο. Σκηνοθεσία: Steve Zaillian. Πρωταγωνιστούν: Andrew Scott, Johnny Flynn και Dakota Fanning.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments