Πολιτική

Κόκκαλης: Ζητούμε να εφαρμοστεί η τροπολογία για το ρεύμα σε όλες τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις

Κόκκαλης: Ζητούμε να εφαρμοστεί η τροπολογία για το ρεύμα σε όλες τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις

Πηγή Φωτογραφίας: [366317] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ "ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΤΥΧΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ" (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

"Ζητούμε την έκδοση λογαριασμών του ρεύματος 2 φορές τον χρόνο για αγρότες και κτηνοτρόφους", σημείωσε ο Βασίλης Κόκκαλης

«Αφού έγινε η ανακάλυψη πριν από μία βδομάδα ότι έκοψαν το ρεύμα σε 191 πλημμυροπαθείς αγρότες και κτηνοτρόφους της Θεσσαλίας, κι αφού παραδέχτηκε σήμερα ο πρωθυπουργός ότι έχει εξαγγελθεί πριν από 3 μήνες, έρχεται σήμερα η κυβέρνηση για να εφαρμόσει τα αυτονόητα», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Βασίλης Κόκκαλης. «Ζητούμε να εφαρμοστεί η τροπολογία σε όλες τις αγροτικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις σε όλη την Ελλάδα. Ζητούμε την έκδοση λογαριασμών του ρεύματος 2 φορές τον χρόνο για αγρότες και κτηνοτρόφους», προσθέτει.

Συνεχίζοντας, σχολιάζει ότι «από την κατάθεση του επικεφαλής της Hellenic train προκύπτουν κάποιες σοβαρότατες αντιφάσεις». «Ενώ παραδέχτηκε ότι δεν λειτουργούσαν τα συστήματα ασφαλείας, εντούτοις έλαβε τη σχετική άδεια. Ενώ η διαφήμιση της Hellenic train παρουσίαζε μία ωραία κι ασφαλή πραγματικότητα για τον ελληνικό σιδηρόδρομο, εντούτοις αυτή αφορούσε δυστυχώς την Ιταλία κι όχι την Ελλάδα», σημειώνει και καταλήγει:

«Και στην πρότασή μας να διαβιβαστεί η κατάθεσή του στην Εισαγγελία Εφετών, συμφώνησαν όλα τα κόμματα, ακόμα και η κυβερνητική πλειοψηφία. Ελπίζουμε η κυβερνητική πλειοψηφία να δείξει τα ίδια αντανακλαστικά και για άλλους μάρτυρες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments