Αθλητισμός

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Λιούμπισιτς για την ολοκλήρωση της μεταγραφής!

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Λιούμπισιτς για την ολοκλήρωση της μεταγραφής!

Πηγή Φωτογραφίας: [366878] ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΙΟΥΜΠΙΣΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Τα κροατικά δημοσιεύματα περί συζητήσεων της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς είχαν βάση τελικά

Ο Ματίας Αλμέιδα είχε ξεχωρίσει τον Λιούμπισιτς από τα δύο παιχνίδια των δύο ομάδων τον περασμένο Αύγουστο, με τον 24χρονο παίκτη να σκοράρει μάλιστα στη ρεβάνς της OPAP Arena.

Έτσι, με τον Αργεντίνο προπονητή να ζητάει την απόκτησή του ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε εντολή για να κλείσει το deal και έτσι έγινε.

Τα κροατικά δημοσιεύματα περί συζητήσεων της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς είχαν βάση τελικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

με τις δύο ομάδες να τα βρίσκουν σε ένα ποσό που φτάνει στα 4 εκατ. ευρώ και τον 24χρονο χαφ να είναι ήδη στην Αθήνα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οπαδοί της οποίας είναι έξαλλοι μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αρνήθηκε αρχικά, όπως ανέφεραν τα ΜΜΕ της Κροατίας, πρόταση 3 εκατ. ευρώ, η ΑΕΚ όμως δεν αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Λιούμπισιτς αλλά ανέβασε την προσφορά της στα 4 εκατ. ευρώ και τελικά οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, με τον παίκτη να παίρνει το αεροπλάνο για Αθήνα.

Ο 24χρονος χαφ προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το μεσημέρι της Τετάρτης (31/1) και για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή απομένουν τα τυπικά: Ιατρικές εξετάσεις, υπογραφές και ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments