EDITOR'S PICK

Οι θεωρίες του TikTok για το πορσελάνινο μακιγιάζ στο σόου του Margiela

Οι θεωρίες του TikTok για το πορσελάνινο μακιγιάζ στο σόου του Margiela

Πηγή Φωτογραφίας: lifo.gr, Το μόνο που ξέρουμε, χάρη στα βίντεο των μοντέλων μετά την επίδειξη, είναι ότι εφαρμόστηκε με αερογράφο και ξεφλουδίστηκε. «Όλα θα αποκαλυφθούν σύντομα», δήλωσε η McGrath σε μια ανάρτηση στο Instagram.

Το μόνο που ξέρουμε, χάρη στα βίντεο των μοντέλων μετά την επίδειξη, είναι ότι εφαρμόστηκε με αερογράφο και ξεφλουδίστηκε. «Όλα θα αποκαλυφθούν σύντομα», δήλωσε η McGrath σε μια ανάρτηση στο Instagram.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’90 η Pat McGrath υπήρξε πρωτοπόρος στη βιομηχανία της ομορφιάς για την καλλιτεχνική και πρωτοποριακή της δουλειά. Την περασμένη εβδομάδα, στην επίδειξη υψηλής ραπτικής του Maison Margiela που σχεδίασε ο John Galliano, τα ρούχα έκλεψαν την παράσταση, αλλά το ίδιο και το γυάλινο δέρμα των μοντέλων που έμοιαζαν σαν πορσελάνινες κούκλες. Το λουκ θύμιζε τα σόου του Galliano τη δεκαετία του ’90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Για το σόου του Galliano Φθινόπωρο/Χειμώνας 2007, η McGrath έστειλε τα μοντέλα στην πασαρέλα με πρόσωπα βαμμένα με έντονα χρώματα γύρω από τα μάτια και τα μάγουλα τους και με καμπυλωτά λεπτά φρύδια. Οι δύο συνεργάτες ξέρουν πώς να δημιουργούν μια μαγική στιγμή στην πασαρέλα.

Το μόνο που ξέρουμε, χάρη στα βίντεο των μοντέλων μετά την επίδειξη, είναι ότι εφαρμόστηκε με αερογράφο και ξεφλουδίστηκε. «Όλα θα αποκαλυφθούν σύντομα», δήλωσε η McGrath σε μια ανάρτηση στο Instagram.

Το κοινό είχε πολύ καιρό να δει τόσο εντυπωσιακό μακιγιάζ σε πασαρέλα, οπότε ο ενθουσιασμός έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται: Πώς γίνεται το δέρμα τους να είναι τόσο γυαλιστερό; Πώς γίνεται να μη φαίνονται καθόλου οι πόροι; Το μόνο που ξέρουμε, χάρη στα βίντεο των μοντέλων μετά την επίδειξη, είναι ότι εφαρμόστηκε με αερογράφο και ξεφλουδίστηκε. «Όλα θα αποκαλυφθούν σύντομα», δήλωσε η McGrath σε μια ανάρτηση στο Instagram. Αλλά, φυσικά τα social media ανυπομονούσαν να ανακαλύψουν τα μυστικά της. Οι λάτρεις του μακιγιάζ μπήκαν στο TikTok και το Instagram για να μοιραστούν τις θεωρίες τους. Η αλήθεια είναι πως δεν θα μάθουμε την πραγματική μέθοδο μέχρι η McGrath να την αποκαλύψει η ίδια, αλλά μέχρι τότε ιδού μερικές θεωρίες που μας έχουν κινήσει την περιέργεια.

Θεωρία Νο 1: Freeman Peel-Off Gel Mask

Η Erin Parsons, makeup artist που έχει δουλέψει στο παρελθόν για την Pat McGrath και έχει ένα πελατολόγιο από supermodel όπως οι Gigi και Bella Hadid, Kendall Jenner και Adriana Lima είναι γνωστή για τις γνώσεις της στην ιστορία του μακιγιάζ. Αφού είδε τα μοντέλα να ξεφλουδίζουν μια μάσκα από το πρόσωπό τους στο τέλος της επίδειξης και έλαβε πληροφορίες από έναν από τους βοηθούς στην επίδειξη που της είπε οτι «είναι ένα προσαρμοσμένο μείγμα… το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι ήταν ένα προϊόν με βάση το νερό… Το χρώμα του μείγματος έμοιαζε λίγο με το στοματικό διάλυμα Listerine», η Parsons έβαλε τα στοιχεία σε μια σειρά και κατέληξε στη δική της θεωρία: Η μάσκα gel της Freeman που αποκολλάται (μια μάσκα με ελαφρώς γαλαζωπό χρώμα όπως το Listerine) αραιωμένη με νερό και αεροβαμμένη σε στρώσεις. Η Πάρσονς πέρασε με αερογράφο πέντε στρώματα στο δέρμα της και το αποτέλεσμα ήταν ένα σούπερ γυάλινο δέρμα, παρόμοιο με τα μοντέλα που περπάτησαν στο σόου. «Είσαι επαγγελματίας ντετέκτιβ», έγραφε ένα σχόλιο.

@erinparsonsmakeup Replying to @. All hail Pat McGrath 🙇🏻‍♀️ @Pat McGrath Labs i still hope she announces what it is! #patmcgrath #glassskin #margiela #johngalliano #kryolanglass ♬ original sound – Erin Parsons

Θεωρία αριθ. 2: Natura Bissē Diamond Luminous Glowing Mask

Η Katie Jane Hughes, μια άλλη αγαπημένη makeup artist διασημοτήτων όπως η Hailey Bieber και η Ashley Graham, επιχείρησε να αναδημιουργήσει το look από την επίδειξη και η εικασία της για το μυστηριώδες προϊόν ήταν η Diamond Luminous Glowing Mask της Natura Bissē, μια μάσκα λάμψης αξίας 105 δολαρίων που έχει ένα φινίρισμα σαν γυαλί όταν εφαρμόζεται.

Η Hughes πρόσθεσε ότι πριν από δεκαπέντε χρόνια, όταν δούλευε σε ένα κατάστημα καλλυντικών, γνώρισε την McGrath που πήγε στο κατάστημα για να αγοράσει το Natura Bissē SPF. Η θεωρία της; Ξέρει 100% ότι η McGrath είναι εξοικειωμένη με τη μάρκα, επειδή της την έχει πουλήσει στο παρελθόν. Η μάσκα «τοποθετείται κάπως σαν ένα γυαλιστερό φιλμ στο δέρμα», είπε η Hughes πριν την εφαρμόσει στο δέρμα της και παραδεχτεί ότι δεν πίστευε πλέον ότι ήταν αυτό το προϊόν λόγω της ελαφρώς ροζ απόχρωσης.

@katiejanehughes Still baffled and a very failed attempt to re-creating MOTHER @Pat McGrath Labs look at margiela!!! Was fun to try atleast. #PatMcgrath, #Makeup #Margiela #makeupfail##FYP ♬ original sound – Katiejanehughes

Θεωρία Νο 3: Kryolan Liquid Glass

Αυτή η θεωρία έγινε η πιο viral και δημοφιλής θεωρία μετά την επίδειξη, τόσο viral που το προϊόν, το Kryolan Liquid Glass, εξαντλήθηκε. «Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε μεγάλη ζήτηση για το LIQUID GLASS μας και τώρα, δυστυχώς, έχει εξαντληθεί», είναι το μήνυμα που εμφανίζεται αμέσως στην ιστοσελίδα της μάρκας. Η Kryolan είναι γνωστή για το επαγγελματικό μακιγιάζ σκηνής και κινηματογράφου. Το υγρό γυαλί των 5 δολαρίων αφήνει στο δέρμα ένα γυαλιστερό φινίρισμα μετά από πολλές στρώσεις. Παρόλο που εξαντλήθηκε και ήταν μια θεωρία που πολλοί πίστεψαν, η McGrath σχολίασε σε ένα βίντεο που καταρρίπτει αυτή τη θεωρία. «Απίστευτο! Αλλά θα δείξουμε το πραγματικό προϊόν σύντομα! Μείνετε συντονισμένοι», δήλωσε η McGrath. Η makeup artist Netta Szekely υποστήριξε ότι ήταν είτε αυτό είτε ένα άλλο προϊόν gloss.

Θεωρία Νο 4: Skin Illustrator Clear Gloss

Οι διάσημες make up artists δοκίμασαν επίσης αυτό το gloss προϊόν αλλά διαπίστωσαν ότι δεν έβγαινε εύκολα. Τα βίντεο των μοντέλων δείχνουν ότι όποιο προϊόν και αν χρησιμοποιήθηκε ήταν πολύ εύκολο να ξεκολλήσει. Ο TikToker Niko Haagenson το δοκίμασε όμως χωρίς αερογράφο και ήταν αρκετά σίγουρος ότι είχε βρει το μυστηριώδες προϊόν.

Theory No. 5: Ένα νέο προϊόν της Pat McGrath

Μια TikToker που ισχυρίζεται ότι δούλευε για την McGrath, η Samantha Lim Achatz, έφτιαξε ένα βίντεο λέγοντας: «Μπορώ να σας αποδείξω ότι σας δουλεύει». Συνέχισε λέγοντας ότι πάντα είχαν «πολλαπλά προϊόντα υπό ανάπτυξη, οπότε θα μπορούσε να είναι ένα δείγμα», αλλά επιβεβαίωσε επίσης ότι η McGrath έχει χρησιμοποιήσει προϊόντα της εταιρείας Krylon για μεγάλο χρονικό διάστημα και είπε ότι θα μπορούσε να είναι και κάτι τέτοιο. «Και οι δύο απαντήσεις μπορεί να είναι αληθινές», πρόσθεσε, υπονοώντας το γεγονός ότι αυτό θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι ένα νέο προϊόν που βρίσκεται στα σκαριά για την Pat McGrath Labs. Στο παρελθόν, η McGrath έχει δοκιμάσει νέα προϊόντα ομορφιάς σε πασαρέλες και κόκκινα χαλιά, αλλά δεν είχε ποτέ προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας εκτός από το rose essence, ένα υγρό που ενισχύει την υγρασία για την προετοιμασία της επιδερμίδας. Είναι πιθανό να λανσάρει μια μάσκα που έχει διπλό σκοπό; Θα πρέπει απλά να περιμένουμε και να δούμε, αλλά κάτι μας λέει ότι μία από αυτές τις θεωρίες είναι κοντά στη σωστή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments