Αθλητισμός

Καρβαλιάλ: “Περιμένω ξανά ένα παιχνίδι έντονο που θα κριθεί ξανά από τις μικρές λεπτομέρειες”

Καρβαλιάλ: “Περιμένω ξανά ένα παιχνίδι έντονο που θα κριθεί ξανά από τις μικρές λεπτομέρειες”
Ο Κάρλος Καρβαλιάλ τόνισε πως ο Ολυμπιακός πάει με αυτοπεποίθηση στην Λεωφόρο έπειτα από τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ως "τελικό".

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής ) τον Παναθηναϊκό για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε ένα ματς που η νίκη μοιάζει μονόδρομος για τους ερυθρόλευκους αν θέλουν να παραμείνουν στο κυνήγι του τίτλου και να μη χάσουν την επαφή τους από την κορυφή της βαθμολογία.

Από την πλευρά του πάντως ο Κάρλος Καρβαλιάλ υποστήριξε στην κάμερα της Cosmote TV πως ο αγώνας απέναντι στους πράσινους είναι μεν σημαντικός για την ομάδα του, αλλά δεν είναι καθοριστικός όσον αφορά στη μάχη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το διαφορετικό να περιμένουμε συγκριτικά με τα δύο προηγούμενα πρόσφατα ντέρμπιΘα μιλήσω από την πλευρά του Ολυμπιακού. Η διαφορά που έχει αυτό το ντέρμπι με τα προηγούμενα είναι ότι πάμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση προερχόμενοι από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Τις δύο προηγούμενες φορές ήρθαμε ισόπαλοι σε δύο πολύ ισορροπημένα παιχνίδια. Περιμένω ξανά ένα παιχνίδι έντονο που θα κριθεί ξανά από τις μικρές λεπτομέρειες. Έχουμε προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε”.

Για το αν θεωρεί “τελικό” το ντέρμπι της Λεωφόρου: Όχι, είναι σημαντικό. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά δεν είναι καθοριστικό. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα”.

Για το αν πονοκεφαλιάζει για την ευρωπαική λίστα: “Υπάρχει ένας πονοκέφαλος με την έννοια πως πρέπει να διαλέξω αυτή τη στιγμή. Όμως πρόκειται για έναν καλό πονοκέφαλο όταν πρόκειται να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλές λύσεις. Κακός πονοκέφαλος είναι όταν δεν έχεις λύσεις. Αυτή τη στιγμή νομίζω πως η ομάδα είναι πιο δυνατή, πιο ανταγωνιστική, έχει περισσότερες λύσεις και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τις δείξουμε μέσα στο γήπεδο”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments