Lifestyle

Γωγώ Ατζολετάκη: Δείτε πως είναι σήμερα στα 71 της, η πρώην Σταρ Ελλάς και πρωταγωνίστρια

Γωγώ Ατζολετάκη: Δείτε πως είναι σήμερα στα 71 της, η πρώην Σταρ Ελλάς και πρωταγωνίστρια

Πηγή Φωτογραφίας: avecnews.gr

Γωγώ Ατζολετάκη: "Κάθε καριέρα έχει τις δυσκολίες του... και ποιός δεν έχει αδικηθεί στην καριέρα του".

Η Γωγώ Ατζολετάκη είναι Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, θιασάρχης, παραγωγός ραδιοφώνου και συγγραφέας.

View this post on Instagram

A post shared by Elena’s Diary Blog (@elenasdiary_blog)

Πλέον έχει μπει στο 71ο έτος της ηλικίας της καθώς είναι γεννημένη στις 22 Δεκεμβρίου 1953 ενώ τον περασμένο Μάιο είχε κάνει δηλώσεις στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, Το Πρωινό.

Αυτή ήταν και η τελευταία της δημόσια εμφάνιση όπου είχε μιλήσει για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και γενικότερα όσα γίνονται!

«Κάθε καριέρα έχει τις δυσκολίες του… Και ποιος δεν έχει αδικηθεί στην καριέρα του! Συμβαίνουν διάφορα, κακοποιητικές συμπεριφορές… Όλα αυτά συμβαίνουν σε πολλούς κλάδους. Καλό είναι να μην τα κουκουλώνουμε», είχε πει μεταξύ άλλων.

Η Γωγώ Ατζολετάκη παραμένει μέχρι και σήμερα μια άκρως εντυπωσιακή γυναίκα που φαίνεται πως έχει φροντίσει και περιποιηθεί αρκετά τον εαυτό της, μην αφήνοντας τον χρόνο που κυλά να περνά από πάνω της.

Ζει στην Αθήνα και είναι παντρεμένη με τον δημοσιογράφο και καθηγητή πανεπιστημίου Στέλιο Συρμόγλου ενώ έχει και μια κόρη από τον πρώτο της γάμο.

Δείτε το βίντεο με τις τελευταίες της δηλώσεις:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments