Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Χωρίς Ιωαννίδη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Χωρίς Ιωαννίδη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή (4/2) τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και τα νέα δεν είναι καλά για τον Φατίχ Τερίμ

Ποια είναι η επικρατέστερη 11άδα των Πράσινων

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή (4/2) τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και τα νέα δεν είναι καλά για τον Φατίχ Τερίμ αφού δεν θα έχει στη διάθεσή του τελικά τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος.

Οι Πράσινοι ηττήθηκαν από τον ΠΑΟΚ πριν μία εβδομάδα και έπεσαν στην 3η θέση πλέον, στο -3 από τους Ασπρόμαυρους και στο -1 από την ΑΕΚ, έχοντας παράλληλα προβάδισμα τριών βαθμών από τους Ερυθρόλευκους που είναι στην 4η.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Η αναμέτρηση της Λεωφόρου, με λίγα λόγια, είναι κρίσιμη σε ό,τι αφορά τη μάχη του τίτλου και ο Παναθηναϊκός καλείται να αγωνιστεί ξανά χωρίς τον καλύτερό του επιθετικό, τον Ιωαννίδη. Ο διεθνής Έλληνας φορ επέστρεψε την Πέμπτη (31/1) στις προπονήσεις αλλά δεν είναι 100% έτοιμος και για να αποφευχθεί ενδεχόμενος νέος τραυματισμός που θα κάνει χειρότερα τα πράγματα αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής.

Ο Ιωαννίδης, επομένως, δεν θα είναι στη 18άδα που θα ανακοινώσει το μεσημέρι της Κυριακής (4/2) ο Τερίμ, ο οποίος θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τούς Γιώργο Βαγιαννίδη, Άντρατζ Σπόραρ και Μπένιαμιν Βέρμπιτς που δίνουν μάχη για να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους.

Όσο για την αρχική 11άδα των Πράσινων, αν και δεν αποκλείεται κάποια έκπληξη, αυτοί που έχουν το προβάδισμα είναι οι Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Βίτορ, Ακαϊντίν, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας, Μπερνάρντ, Μαντσίνι και Γερεμέγεφ, με τους Γεντβάι, Βιλένα, Παλάσιος και Μλαντένοβιτς να διεκδικούν θέση στο στο αρχικό σχήμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments