Αθλητισμός

Έγραψε ιστορία ο Γουόκαπ! [vid]

Έγραψε ιστορία ο Γουόκαπ! [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Το παιχνίδι με το σύνολο του Πάμπλο Λάσο είχε έναν μεγάλο πρωταγωνιστή για τους Ερυθρόλευκους, τον Τόμας Γουόκαπ. Ο Αμερικανός γκαρντ, με ελληνικό διαβατήριο, ήταν απολαυστικός κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και με κομβικά καλάθια (16π.) και ασίστ (8) χάρισε ουσιαστικά τη νίκη στους Πειραιώτες.

Ο Τόμας Γουόκαπ είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες του Ολυμπιακού από τότε που αποκτήθηκε και αυτό φαίνεται στον χρόνο που αγωνίζεται.

Το παιχνίδι με το σύνολο του Πάμπλο Λάσο είχε έναν μεγάλο πρωταγωνιστή για τους Ερυθρόλευκους, τον Τόμας Γουόκαπ. Ο Αμερικανός γκαρντ, με ελληνικό διαβατήριο, ήταν απολαυστικός κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και με κομβικά καλάθια (16π.) και ασίστ (8) χάρισε ουσιαστικά τη νίκη στους Πειραιώτες.

Ο έμπειρος γκαρντ έμεινε στο παρκέ από τον Γιώργο Μπαρτζώκα για 28 λεπτά και έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα έφτασε τα 2.500 λεπτά με την ερυθρόλευκη φανέλα στη Euroleague.

Μάλιστα, χρειάστηκε τον δεύτερο μικρότερο αριθμό αγώνων για να πετύχει κάτι ανάλογο, με 103 ματς. Έχοντας μπροστά του μόνο τον μεγάλο Βασίλη Σπανούλη, που για να φτάσει τα 2.500 λεπτά αγωνίστηκε σε μόλις 85 παιχνίδια.

Πηγή: top10.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments