Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ενδεκάδα των ερυθρολεύκων

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ενδεκάδα των ερυθρολεύκων

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης - Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα - Έσε, Τσικίνιο, Αλεξανδρόπουλος - Μασούρας, Ρίτσαρντς, Ναβάρο.

Οι εκλεκτοί του Κάρλος Καρβαλιάλ για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα – Έσε, Τσικίνιο, Αλεξανδρόπουλος – Μασούρας, Ρίτσαρντς, Ναβάρο.

Το μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο δεσπόζει στο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Super League, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη όχι μόνο για λόγους γοήτρου, αλλά και για τη θέση τους στη μάχη για τη διεκδίκηση του τίτλου.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν καταφέρει φέτος να νικήσουν σε ντέρμπι και θεωρούν πως αποτελεί μοναδική ευκαιρία να το πράξουν κόντρα στον Ολυμπιακό, προκειμένου να τον αφήσουν πίσω στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου.

Ο Φατίχ Τερίμ θέλει κι αυτός την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι, καθώς τέσσερις φορές δεν τα έχει καταφέρει. Βέβαια, αρκετά είναι τα προβλήματα του Παναθηναϊκού, με τον Ιωαννίδη να μην υπολογίζεται, όπως και ο Σπόραρ, με το πρόβλημα στην επίθεση να λύνεται εκ των έσω.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ψάχνει κι αυτός το πρώτο του «τρίποντο» σε ντέρμπι, που θα κρατήσει τον Ολυμπιακό σε τροχιά τίτλου και θα αποδείξει ότι κάτι έχει αλλάξει στην ομάδα και μπορεί να διεκδικήσει πράγματα. Τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε από το στρατόπεδο των Πειραιωτών, καθώς νοκ άουτ τέθηκε ο Ζέλσον Μαρτίνς, ενώ ανέτοιμος είναι ακόμα ο πολύπειρος Ελ Αραμπί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments