Lifestyle

Γιώργος Παπακώστας: Ο Σεφ της Ελένης έπεσε θύμα διάρρηξης από ανήλικα αγόρια [pic]

Γιώργος Παπακώστας: Ο Σεφ της Ελένης έπεσε θύμα διάρρηξης από ανήλικα αγόρια [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: INSATGRAM/(@georgepapakostas)

Θύμα διάρρηξης ο σεφ της Ελένης Μενεγάκη, Γιώργος Παπακώστας

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο γνωστός σεφ, Γιώργος Παπακώστας όταν δράστες μπήκαν στο εστιατόριό του στη Νέα Σμύρνη.

Ο σεφ και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη έκανε γνωστό ότι του έκαναν διάρρηξη στο κατάστημα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instragram δείχνοντας τους επίδοξους δράστες.

«Πέρυσι μπήκατε 28 Ιανουαρίου στο μαγαζί. Φέτος ήσασταν πιο οργανωμένοι και γρήγοροι. Γνωρίζατε που είναι το γραφείο…Για την επόμενη φορά σας ενημερώνω ότι το φως ανοίγει από τον διακόπτη πάνω από την πόρτα. Άντε και καμία τράπεζα όταν κλείσετε τα 18. Να σας χαίρονται οι “γονείς” σας», έγραψε ο Γιώργος Παπακώστας στο στόρι που ανέβασε.

Γιώργος Παπακώστας: Βαρύ πένθος για τον γνωστό σεφ – Πέθανε ο πατέρας του

Πολύ δύσκολες ώρες περνά ο γνωστός σεφ Γιώργος Παπακώστας καθώς όπως έκανε ο ίδιος γνωστό, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Παπακώστας εξέφρασε τις σκέψεις του κοινοποιώντας μια φωτογραφία του πατέρα του.

«Σήμερα ήρθε η μέρα που από μικρό παιδί απέφευγα ακόμα και να σκεφτώ. Σήμερα έφυγε ο ήρωας μου! Ο Batman μου, ο 007 μου, ο Corleone. Έχουν περάσει λίγες ώρες και ήδη αισθάνομαι ότι είμαι ένας άλλος άνθρωπος. Ένας άνθρωπος που του πήραν το μεγαλύτερο κομμάτι του εαυτού του. Ο μπαμπάς αγαπήθηκε από πάρα πολύ κόσμο και κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο συνειδητοποιώ οτι το κενό που αφήνει είναι τεράστιο».

«Την Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι θα τον αποχαιρετήσουμε στην Παναγία Φανερωμένη στη Βουλιαγμένη. Σας ευχαριστώ όλους για την θέση που έχετε στη καρδιά σας για τον άρχοντα John Pappa» σημειώνει ο Γιώργος Παπακώστας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments