Lifestyle

Η ατάκα της Βίκυς Παγιατάκη που άφησε άφωνη τη Δανάη – «Σε βλέπω κάθε πρωί γυμνή»

Η ατάκα της Βίκυς Παγιατάκη που άφησε άφωνη τη Δανάη – «Σε βλέπω κάθε πρωί γυμνή»
«Παιδιά πηγαίνω στο καμαρίνι της να της πω καλημέρα και είναι θεόγυμνη»

«Άφωνη» άφησε η Βίκυ Παγιατάκη τη Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στη στήλη των ζωδίων την Πέμπτη 8/2.

Πιο συγκεκριμένα η γνωστή αστρολόγος, καθώς έλεγε τις προβλέψεις των ζωδίων, όταν έφτασε στο ζώδιο του Σκορπιού, στο οποίο ανήκει και η παρουσιάστρια, τόνισε ότι πρέπει να προσέχει τις επόμενες ημέρες, ειδικότερα για τα θέματα υγείας.

View this post on Instagram

A post shared by ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿 (@danai_barka)

«Ξέρω ότι αγωνίζεσαι σκληρά, αλλά φαίνεται. Εγώ που σε βλέπω γυμνή το πρωί, το βλέπω. Παιδιά πηγαίνω στο καμαρίνι της να της πω καλημέρα και είναι θεόγυμνη, μην το χαλάσουμε το πράγμα εντελώς. Αύριο μεθαύριο βάλε κάτι επάνω σου, γιατί τις επόμενες μέρες θα είναι δύσκολα τα πράγματα, μην κρυώσεις», είπε η Βίκυ Παγιατάκη.

«Άστα από τις σχέσεις κρυώσαμε», απάντησε η Δαναή Μπάρκα.

Δανάη Μπάρκα για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Όσοι έχουμε βρεθεί δίπλα του, έχουμε δει να κάνει υπέροχο έργο»

Τη δική της άποψη για τον επικεφαλής της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο ο οποίος ελέγχεται από τις Αρχές για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, θέλησε να εκφράσει το πρωί της Τετάρτης 31/1 η Δανάη Μπάρκα.

«Το λόγο έχει η δικαιοσύνη αυτή τη στιγμή και καλό είναι, πριν ακούσουμε αποφάσεις και πριν μάθουμε την αλήθεια, να μη δικάζουμε ανθρώπους γιατί το φιλανθρωπικό έργο του συγκεκριμένου ανθρώπου – το επαναλαμβάνω και το τονίζω γιατί έχω βρεθεί πολλές φορές εκεί – ούτε μπορεί να αναιρεθεί ούτε υπάρχει κάποιος που να μπορεί να πει ότι πήγε μια φορά και τον είδε να κάθεται. Κανείς δε μπορεί να το πει αυτό, εγώ το λέω και δημόσια και παίρνω την ευθύνη των λεγομένων μου» ανέφερε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της.

Στη συνέχεια, μετά τη προβολή του βίντεο με όλο το ρεπορτάζ για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, η Δανάη Μπάρκα σχολίασε:

«Το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή, ειδικά όταν δεν είναι παράνομο κάτι, δε μας αφορά, μας αφορά μόνο σε σχέση με μια ομάδα, με έναν εθελοντικό σύλλογο, στη προκειμένη με μια κοινωνική κουζίνα. Εκεί είναι το θέμα, στα υπόλοιπα, μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει… Μη προδικάζουμε καταστάσεις μέχρι να βγουν αποφάσεις από τους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν την έρευνα, και να μη χάσουμε την πίστη μας πριν καν μάθουμε τι έχει συμβεί.

Γιατί όσοι έχουμε βρεθεί εκεί, δίπλα σε αυτό τον άνθρωπο, τον έχουμε δει να κάνει υπέροχο έργο. Από εκεί και πέρα, θα είμαστε και οι πρώτοι που θα σοκαριστούμε αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο. Μέχρι όμως να αποδειχθεί, εγώ από αυτόν τον άνθρωπο, πραγματικά έχω να μοιράζομαι στιγμές βοήθειας και εθελοντισμού».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments